T-shirt Muscle 500 zwart allover print

Ref.
8393487
Pluspunt van het artikel
Licht T-shirt met lichte compressie en antigeursysteem, en een unieke look voor alle liefhebbers van crosstraining en krachttraining!

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

12,99 €*
Spierondersteuning
Het unieke model zet je spieren in de verf.
Zweetafvoer
De stof reguleert doeltreffend de transpiratie, zodat je droog blijft.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 85.0% Polyester, Hoofdstof : 15.0% Elastaan Inzetstuk : 90.0% Polyester, Inzetstuk : 10.0% Elastaan
Ontworpen voor
gemiddeld tot hoog intensieve kracht- en crosstraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom aan krachttraining doen?
Het doel van krachttraining is om je lichaam in het algemeen te versterken en je spieren te ontwikkelen. Doe je regelmatig en op een gezonde manier aan krachttraining, dan ontwikkel je een strakker lichaam. Bovendien is krachttraining geschikt voor iedereen, op elk niveau. Het grote voordeel van deze discipline is dat je ze overal kunt doen, in een fitnesszaal, thuis of zelfs buiten, afhankelijk van de gekozen trainingsmethode.
Wist je dat?
Wanneer je regelmatig en op aangepaste wijze aan krachttraining doet, helpt dit om te vermageren, maar ook om heel wat ouderdomskwaaltjes te bestrijden, om je zelfvertrouwen te vergroten en om evenwichtiger te worden.
Ontwikkeling van onze kleding voor krachttraining
Het volledige assortiment voor krachttraining werd ontworpen door en voor gedreven sporters, om je de ideale combinatie te bieden van slijtvastheid, comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan artikelen, zodat je kracht- of crosstrainingssessies een moment van plezier blijven. Al onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Onze artikeltests
Al onze artikelen zijn ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In ons lab voor onderzoek en ontwikkeling testen onze wetenschappers alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie zodat je zoveel mogelijk comfort geniet tijdens je sessies.
NAAR BOVEN