T-shirt lange mouwen print fitness meisjes wit

Ref.
8366060
Pluspunt van het artikel
Domyos combineert katoen en polyester, zo krijg je een stof die wat onderhoudsvriendelijker is dan 100% katoen: snel gestreken, snel droog. Je zal verrast zijn hoe heerlijk zacht de stof aanvoelt.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

3,00 €*
Zachtheid
Erg zacht dankzij het licht geborsteld oppervlak, stof hoofdzakelijk in katoen.
Onderhoudsgemak
Door het polyester in de stof gemakkelijk te strijken en snel droog.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 60.0% Katoen, 40.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness van lage intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Een T-shirt met lange mouwen, hoofdzakelijk uit katoen en verrassend zacht voor fitness.
Een T-shirt met lange mouwen, in een licht gemêleerde kleur. De zachtheid van de geborstelde stof zal je verrassen. Dankzij de toevoeging van polyester droogt ze sneller dan 100% katoen. Ook strijken gaat zo vlotter dan ooit.
Het ontwerp van de fitness- en schoolgymkleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor kinderen die regelmatig aan gym op school of fitness doen (rustige gym, stretchen, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN