T-shirt gym & pilates heren zwart Sportee
2,49 €*

Reviews on

T-shirt gym & pilates heren zwart Sportee

4.2 / 5 19 Reacties
16 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    60 of ouder
    24 November 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima spul geen klachten
    zie boven geen

    prima kwaliteit

  • Man
    30-39
    16 August 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tegenvallende kwaliteit T shirts
    niets zoals te lezen

    T shirts zijn vormloos, vallen groot uit, zijn zeer matig van kwaliteit

    Antwoord van het merk :

    Beste Klaas,
    Bedankt voor je review over het t-shirt sportee.
    Wat vervelend dat het t-shirt niet aan je verwachtingen voldoet.
    Het klopt dat deze t-shirt's inderdaad wat basic zijn en recht vallen. Je kunt de t-shirts kostenloos retourneren dit is geen probleem.
    Mocht ik je verder nog kunnen helpen bij het uitzoeken van een iets technischer t-shirt hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    06 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zwarte t-shirts
    Mooie shirts voor een lage prins

    Mooie zwarte t-shirts en goede pasvorm. De maat volgens tabel klopte voor L en XL

  • Man
    26 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima shirt
    Zit lekker Aantal kleuren

    Geen

  • Man
    50-59
    14 May 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede prijs/kwaliteit verhouding

    Wordt gebruikt als easy-ware

  • Man
    50-59
    17 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima T shirt
    Prijs -

    Prima T shirt voor deze prijs hoef je echt geen dure voor te kopen. blijven ook goed na het wassen.

  • Man
    60 of ouder
    03 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt van goede kwaliteit
    Goede kwaliteit en juiste maat niets

    Snelle levering en de T-shirts voldoen aan de verwachting. Zeker om te onthouden en om aan te bevelen.

  • Vrouw
    60 of ouder
    19 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    3 t shirts
    geen geen

    Wij vinden het wel een gek om een respons te vragen voor zoiets eenvoudig als een tshirt

  • Man
    16 January 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede kleur
    goed materiaal geen

    Geen probleem goed materiaal hebben jullie ook ondergoed voor de man hemden en onderbroekjes dikke buik maat XXL dus

    Antwoord van het merk :

    Beste Jetze,

    Bedankt voor het schrijven van de product review over het t-shirt van Domyos.
    Fijn om te horen dat het product goed bevalt.
    Je vroeg of er onderkleding in de maat XXL in ons assortiment aanwezig is, ik heb een aantal producten voor je bijelkaar gezocht die op dit moment in voorraad zijn in de maat XXL:

    Boxershorts:
    http://www.decathlon.nl/set-2-fitnessboxershorts-id_8326835.html
    http://www.decathlon.nl/set-2-katoenen-boxershorts-id_8315445.html
    http://www.decathlon.nl/boxer-bodyskin-id_8354181.html
    http://www.decathlon.nl/ademende-boxershort-id_8337498.html

    Hemden:
    http://www.decathlon.nl/tank-essential-fitness-id_8352376.html
    http://www.decathlon.nl/mouwloos-fitness-shirt-energy-id_8153272.html

    Ik hoop je hiermee geholpen te hebben.

    Sportieve groet,
    Luke van Ravensberg Online Merchandiser DECATHLON

  • Man
    60 of ouder
    08 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T shirt
    Lekker dragend n.v.t.

    Lekker dragend en blijft netjes eruitzien nadat hij in de wasmachine geweest is

NAAR BOVEN