T-shirt fitness heren zwart ENERGY

Ref.
8123818
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Dit lichte en ademende T-shirt absorbeert de transpiratie en voert die naar buiten af voor meer comfort. Het rechte model staat iedereen goed!

7 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

3,99 €*
Zweetafvoer
Je blijft droog want de stof voert de transpiratie doeltreffend af.

DE KENMERKEN

Kleur
zwart
Maten
van S tot XXXL
Model
regular (recht model)
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness (cardiotraining) van lage intensiteit.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op maximum 30°. Mag niet in de droger. Niet strijken.

Bijkomende informatie

De ontwikkeling van onze cardiokleding
Deze hele kledinglijn is ontworpen voor een optimaal compromis tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen zodat je cardiotrainingen ontspannende en leuke momenten blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. Al onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Onze artikeltests
Al onze artikelen zijn ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In samenwerking met ons lab voor onderzoek en ontwikkeling en onze wetenschappers testen we alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie, zodat wij je zoveel mogelijk comfort tijdens het sporten kunnen garanderen.
Wist je dat?
Als je wilt afvallen, is een matig intensieve activiteit (aan ongeveer 70% van je maximumhartslag) gedurende langere tijd ( > 50 minuten) beter dan een korte maar heel zware inspanning. Zo zal je immers eerder putten uit de vetten dan uit de suikers in je lichaam. Bovendien is dat wat gemakkelijker, zodat je meer geniet van je activiteit en sneller zin zult krijgen om ze nog eens te doen!

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Man
  60 of ouder
  24 november 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  très bon sèche vite et agréable sur la peau

  rien garder le standard

NAAR BOVEN