Schoentjes voor kleuterturnen My First Shoes it

Ref.
8314652
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Mijn eerste kleutergymschoentjes! Dankzij de markering voor linker-en rechtervoet (de 2 kleine cirkeltjes vooraan op de schoen moeten elkaar raken) vergist je kind zich niet als het ze aantrekt!
7,99 €*
Gebruiksgemak
Markering linker- en rechtervoet, klittenband en wijd te openen.
Flexibiliteit
De soepele zool behoudt het gevoel voor de voeten en isoleert ze van de vloer.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Buitenkant van : 70.0% Polyurethaan, 30.0% Katoen Zool van : 100.0% Styreen-butadieenrubber Binnenkant van : 100.0% Katoen
Tests
Al onze schoenen van Domyos werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de grip en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Het is aan te raden Domyos schoenen op te bergen op een droge, donkere en goed verluchte plaats.

Bijkomende informatie

Kinderen kunnen zich niet meer vergissen wanneer ze hun schoenen aantrekken!
De cirkeltjes op de voorkant van de schoen moeten recht tegenover elkaar staan en elkaar raken als het kind de schoentjes aantrekt. Zo steekt het de rechtervoet in het rechterschoentje en de linkervoet in het linkerschoentje!
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien draagt samen met anderen sporten bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind.
Lichamelijke en geestelijke voordelen:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De schoenen van Domyos zijn ideaal om naar de peuter- of kleutergymles te gaan en kunnen zowel binnen als buiten worden gedragen. Gemakkelijk aan en uit te trekken, bij voorkeur dragen met sokjes en de klittenbandstroken goed aantrekken zodat de schoenen mooi aansluiten op de voetjes van het kind.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, het ontwikkelt hun wandelvaardigheden en gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De schoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De beoefening:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een parcours dat worden gebouwd met aangepast materiaal en onder begeleiding van monitoren. Deze parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen... Peuter- en kleutergym is bedoeld voor kinderen van 10 maand tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De sportoutfit:
Wat is de beste outfit voor peuter- en kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen. De schoenen van Domyos zijn handig om naar de peuter- of kleutergym te gaan en zijn ter plaatse snel uit te trekken en om te wisselen voor gymschoentjes!
Het belang van de juiste schoenmaat:
Het is van groot belang dat de schoenmaat juist is, schoenen die te groot of te klein zijn (zelfs maar 5 mm!) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit, kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken op de huid, en een schoen die te groot is, kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Vergeet niet geregeld de schoenmaat te controleren.

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  20-29
  23 March 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  schoentje
  het is heel gemakkelijk om aan en uit te doen mijn dochtertje zweet er gigantisch in

  Ideale speelschoen voor kindjes

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN