Schoenen voor crosstraining Strong 500 voor heren zwart/wit

Ref.
8365852
Pluspunt van het artikel
De Strong 500 voor heren heeft een iets bredere zool, voor een stevige grip en een goed evenwicht tijdens je functionele bewegingen met of zonder gewicht.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

34,99 €*
Stabiliteit
Brede loopzool voor een goede evenwicht tijdens je functionele bewegingen.
Positiebehoud product
Verstevigingen om je voet op zijn plaats te houden tijdens de crosstraining.
Schokdemping
EVA-zool voor een doeltreffende schokdemping bij crosstraining.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Zool van : 70.0% EVA, Zool van : 30.0% Rubber Buitenkant van : 70.0% Polyurethaan, Buitenkant van : 30.0% Polyester Binnenkant van : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
crosstraining.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom crosstrainingsschoenen?
De functionele basisbewegingen die je maakt bij crosstraining, met of zonder gewichten, zoals squats, lunges, burpees, sit-ups of skater slides, verschillen van de bewegingen bij andere sporten en vereisen aangepast schoeisel. Daarom ontwikkelen wij onze schoenen op basis van die bewegingen en volgens de intensiteit waarmee je sport. Om de bewegingen goed uit te voeren, heb je schoenen nodig die voornamelijk stabiliteit, een goede ondersteuning vooraan en een aangepaste demping bieden.
Stabiliteit
Waarom is dat belangrijk? Functionele bewegingen bij crosstraining gaan vaak gepaard met gewichten. Extra stabiliteit is dus belangrijk om een goed evenwicht te bewaren.
Schokdemping
Waarom is dat belangrijk? Optimale demping is belangrijk om je lichaam te beschermen tegen de herhaaldelijke schokken en zorgt voor de nodige steun bij de afzet voor een vlottere aaneenschakeling van je bewegingen.
Steun
Waarom is dat belangrijk? Tijdens een sessie crosstraining moeten je voeten goed ondersteund worden en op hun plaats blijven, zodat je de bewegingen veilig kunt uitvoeren. De verstevigingen aan de middelvoet, hiel en voorvoet zorgen dat je voet deze ondersteuning krijgt.
Hoe bewijzen we dat? Producttest
In onze labs doen onze onderzoekers bewegingsanalyses met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar aangezien de ultieme test nog steeds in gebruik zelf is, testen we onze artikelen eveneens in verschillende fitnesszalen. Dankzij al die tests kunnen we technische en betaalbare artikelen aanbieden, met één doel voor ogen: zorgen dat jij kunt sporten in de beste omstandigheden.
Non-marking
De zool is speciaal ontworpen om geen zwarte strepen na te laten op de vloer.
NAAR BOVEN