Rugzak voor vechtsport 900 60 liter zwart

Ref.
8510131
Users reviews
4.68 / 5 22 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Beu om je uitrusting op de grond uit te zoeken? Met deze handige rugzak orden je je spullen: de verschillende compartimenten maken een eind aan eindeloos zoeken!
Schuurbestendig
Deze tas gaat lang mee dankzij de duurzame gelamineerde stof!
Verluchting van de inhoud
Je uitrusting kan ademen dankzij het geperforeerde schuim en luchtig mesh .
Veelzijdigheid
Met 2 schouderriemen en 2 handvatten, om op de rug of in de hand te dragen.
Verdeling van opbergvakken
Je uitrusting zit apart van je persoonlijke spullen dankzij de compartimenten.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 50.0% Polyester, Hoofdstof : 50.0% Polyurethaan Voering : 100.0% Polyester Garnering : 70.0% Foamed Polyethylen, Garnering : 30.0% EVA Net : 100.0% Polyester
Approved by
Dit product werd door onze boksteams getest en goedgekeurd in veeleisende gebruiksomstandigheden.
Tests
Kom al onze producten uittesten in je dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel. Met je DECATHLON-account test je 7 dagen gratis.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Compartimenten om materiaal en persoonlijke spullen apart op te bergen?
de handige compartimenten van deze rugzak vermijden dat je sporttas of de bokszaal een rommeltje wordt! Je rugzak gaat in het midden over de hele lengte open, zoals een koffer, zodat je je uitrusting en beschermers kunt ordenen. In de twee netten bovenaan kan je persoonlijke spullen opbergen. En je sleutels, bandage, mondbeschermer, smartphone, ... stop je in de zak naast het handvat van de rugzak.
Neem hem overal mee en draag hem zoals je wilt
Deze rugzak gaat heel lang mee dankzij de stevige gelamineerde stof. Je kan deze rugzak op verschillende manieren dragen: - aan het handvat bovenaan draag je hem verticaal. - aan de 2 schouderriemen met padding en mesh aan de binnenkant draag je hem op de rug of horizontaal als een duffle bag.
Simon, designer bij Outshock, over de rugzak 900
"We wilden een sporttas ontwikkelen die helpt ordenen. En vooral met een scheiding tussen persoonlijke spullen en sportmateriaal. We zijn gestart met een sporttas met een vorm die doet denken aan een bokszak en we gingen ervan uit dat er veel sportuitrusting moest worden meegenomen. Dus ontwikkelden we een sporttas van 60 liter. Omdat in deze sport veel getranspireerd wordt, zijn de zijkanten van de tas in geperforeerd schuim bekleed met luchtige mesh. Dat ademt zonder vocht op te nemen."
We presenteren met trots ...
.. een product dat je leven gaat vereenvoudigen! Eerst en vooral wilden we een ontwerp dat past bij boksen. En om je te helpen ordenen en opbergen, gebruikte het productontwikkelingsteam ook de bij DECATHLON bestaande kennis over bagage. Daarna volgden veel prototypes, veel duurzaamheidstesten en vooral veel gesprekken met boksers. En tot slot? "Je kunt je materiaal ordenen. We wilden degelijkheid en duurzaamheid."
Een tip om je bokstas te ordenen?
Julien, productmanager bij Outshock, presenteert de rugzak 900: "Het idee is ontstaan in de boksschool waar iedereen zijn uitrusting op de grond uitstalt. Het is een sport waar je veel materiaal voor nodig hebt. We wilden een praktisch en aangepast product. Vaak begin je met het opbergen van het springtouw, dan de bandages en de gebitsbeschermers. Daarom wilden we ook een zak voor de kleinere voorwerpen."
 • Vrouw
  28 december 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Alles in 1

  Echt super gemakkelijk mee te nemen

 • 07 januari 2021
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  très bon produit je l'utilise…

  très bon produit
  je l'utilise pour la pratique de l'escalade en falaise, impeccable même avec une corde de 80m.

  petite remarque, les deux poches de rangement dans le compartiment du haut sont très pratiques.... mais avec 4 poches ça aurait été encore mieux

 • 11 december 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Dommage que ce produit…

  Dommage que ce produit n'existe pas avec un volume plus important, cela permettrait de transporté plus de grandes protections.

 • 16 juni 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Très bien!…

  Très bien!

NAAR BOVEN