3,99 €*

Reviews on

Paar boksbandages 2,50 m

2.8 / 5 10 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    20-29
    08 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Werken prima

    Prima bandages. Doen wat ze moeten doen

  • Man
    50-59
    19 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Boksbandages (zwachtels voor hand en pols )
    Niets! voor boksbandages geen aanrader! te dun materiaal en 2.5 'm tekort voor hand en pol

    De lengte is te kort en het materiaal is te dun om verstefiging te geven aan hand en pols.
    En als bandages vast komt te zitten aan het klitteband van de bokshandschoen komt er gelijk een gat in

    Antwoord van het merk :

    Beste klant,
    Bedankt voor je review over de boxing wraps.
    Wat vervelend dat ze nu al stuk zijn. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
    Ik wil je erop attenderen dat je 2 jaar garantie hebt op al onze producten.
    Je mag ze dus terug brengen in een winkel naar keuze of ruilen. We zullen je feedback doorgeven aan de product manager.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    R. find this answer useful

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    07 December 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    vreselijk
    - scheurt na eenmalig gebruik

    wat een vreselijke aankoop. na eenmalig gebruik bij een medium intensity kickboks les zitten er al grote scheuren in wat deze praktisch onbruikbaar maakt. zelfs voor deze prijs een heel erg slecht product. een absolute afrader

    Antwoord van het merk :

    Beste Emma,
    Bedankt voor je review over de boxing wraps.
    Wat vervelend dat ze nu al stuk zijn. Dit is uiteraard niet de bedoeling.
    Ik wil je erop attenderen dat je 2 jaar garantie hebt op al onze producten.
    Je mag ze dus terug brengen in een winkel naar keuze of ruilen.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    11 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Makkelijk, handig en voor goede prijs
    De kleur en prijs -

    -

  • Vrouw
    60 of ouder
    09 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    OUTCAST BOKSHANDSCHOENEN
    KWALITEIT - MATERIAAL- LOOK GEEN

    HEEL GOED - DIK TEVREDEN !

  • Vrouw
    60 of ouder
    09 October 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    DOMYOS BOKSBANDAGES
    LENGTE 2.5 is precies goed LUS IS GEDRAAID + MATERIAAL ZWEET te ERG

    DE LUS zit er niet goed op IS GEDRAAID kan op den duur irriteren op de hand
    MATERIAAL LAAT DE HAND SNEL ZWETEN

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    alvast bedankt voor de feedback over onze boksbanden 2,5m. Deze info kan ons zeker helpen onze producten nog te verbeteren.
    Dat de lus gedraaid zou zijn klinkt voor mij dat dit niet de bedoeling is.
    Weet indien je niet tevreden bent over het product of het voldoet niet helemaal aan je verwachtingen, je dit altijd mag terugbrengen naar de winkel. Je kan dan een nieuwe product kiezen of je kan je geld terug krijgen.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

    Christine find this answer useful

  • Vrouw
    30-39
    30 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima bandage.
    Goed gestikt. Goed klittenband. Net te kort.

    Net te kort om goed te kunnen gebruiken.

  • Man
    20-29
    22 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg slechte boksbanden
    Eerste gebruik was goed Na het eerste gebruik, merkbaar slecht kwaliteit

    De banden scheuren uit elkaar. Erg slecht kwaliteit. Zeker als je ziet dat je voor een euro meer bij de overbuurman van

    Antwoord van het merk :

    Beste Wael,
    Bedankt voor je review over de boxing wrap's. Wat vervelend dat de banden nu al stuk zijn.
    Dit is uiteraard niet de bedoeling. Je hebt gewoon garantie op de banden deze kun je retourneren met de kassabon of je klantenkaart.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Waël find this answer useful

  • Man
    30-39
    23 March 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Boksen
    De rek

    Handige boksbanden , goede rek, kindermaat, voor volwassenen de langere lengte adviseren

  • Man
    20-29
    07 December 2014
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos Boksbanden 2,50m
    De prijs te kort, te small

    De prijs van het product valt mee maar het product zelf is te kort en de band is te smal om de handen genoeg in te wikkelen en de juiste bescherming te bieden bij het sparren.
    Om deze aan te raden zou de band breder en langer moeten zijn, ik denk 4-5 meter om de knokkels en pols degelijk in te draaien en genoeg over te hebben om de basis van de duim te bedekken.

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Wij wensen u in de eerste plaats te bedanken voor uw feedback. We zullen uw opmerkingen zeker doorspelen aan de product verantwoordelijke. Hij zal deze dan kunnen opnemen in de verdere evolutie van het product. U gaf ook aan dat het product te kort was. Voor deze problematiek op te lossen hebben we een langere versie van 4m ( referentie: 8223314) en dat aan de prijs van 6,95€.

    Met vriendelijke groeten,

    Geoffrey Cassenaer DSP Domyos

NAAR BOVEN