Opvouwbare rubberen yogamat van 1,5 mm dik beige

Ref.
8374692
Pluspunt van het artikel
De yogamat met de meeste grip, 1,5 mm dik, 100% rubber. Opvouwbaar, dus gemakkelijk mee te nemen. Gewicht: 1,2 kg. Maten: 180 x 62 cm.
29,99 €*
Grip
100% rubber, het meest slipvaste materiaal.
Stabiliteit
Optimale houding bij evenwichtsoefeningen.
Transportgemak
Opvouwbaar om mee te nemen in een tas, of oprolbaar, draagriem meegeleverd.
Onderhoudsgemak
Even de spons erover halen en klaar! De mat droogt snel. Wassen op 30°C.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Schuimplastic : 100.0% Rubber
Ontworpen voor
dynamische yoga: ashtanga yoga, vinyasa yoga...
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Reinigen met een vochtige spons, met enkele druppels essentiële olie in het water om geurtjes te verwijderen en te ontsmetten.

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

Met de yogamat van Domyos geniet je van maximaal comfort tijdens je oefeningen.
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.
 

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Comfort is essentieel tijdens je yogasessies. Daarom is het assortiment yogamatten van Domyos ontworpen om je te begeleiden tijdens je houdingen. Onze artikelen zijn zo gemaakt dat je je volledig op je houding en ademhaling kunt concentreren.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Welke yogamat moet ik kiezen?
Voor zachte yoga (Hatha, Yin, Nidra, ontspanning, ...): geef voorrang aan comfort, om je knieën, gewrichten en enkels te beschermen, maar ook tijdens omgekeerde houdingen (kaars, ploeg, ...) waar zachtheid voor de hals, de wervels en de schouders vereist is: kies een mat tussen 5 en 8 mm. Voor dynamische yoga (Ashtanga, Vinyasya, Hot Yoga): veel staande houdingen en evenwichtsoefeningen: voorkeur voor stabiliteit en grip, neem dus een mat tussen 3 en 5 mm.
De TRAVEL-mat, 100% rubber
Deze opvouwbare mat is geschikt voor al je sessies: leg hem direct op de grond voor een optimale grip bij veeleisende houdingen (neerwaartse hond, krijgers, ...). Maar je kunt hem ook op een andere mat leggen, bijvoorbeeld in de studio, voor meer comfort, hygiëne en grip. De mat mag worden gewassen op 30° - De natuurlijke geur van het rubber verdwijnt mettertijd en door het wassen.
NAAR BOVEN