Opklapbare hometrainer VM Fold 6

Ref.
8322821
Users reviews
4.3 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
Hometrainer die opgevouwen maar half zo veel plaats inneemt. Ideaal voor sporters die een krachtige fiets willen met trainingsprogramma's.
249,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Trappen zonder schokken, comfortabeler voor de gewrichten (vliegwiel 6 kg).
Coaching
5 functies, hartslagband meegeleverd, 10 programma's, 4 gebruikersprofielen.
Compactheid
Neemt opgevouwen maar half zoveel plaats in.
Wendbaarheid
Wieltjes aan de poten om de fiets gemakkelijk te kunnen verplaatsen
Stevigheid
Max. gewicht gebruiker: 110 kg

DE KENMERKEN

Gebruik
regelmatig (5 u/week)
Vliegwiel
6 kg.
Doelstelling :
verbeteren van je uithoudingsvermogen
Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Gerecycleerd polyamide ( PA6)
Tests
De wieltjes hebben een gepatenteerd multidirectioneel verplaatsingssysteem: "Domyos Carry Balls". Ze werden getest op 5 verschillende vloerbekledingen: parket, betonplaat, tapijt, pvc en tegels. Je verplaatst de fiets gemakkelijk en zonder fysieke inspanning.
Ontworpen voor
het verbeteren van je uithoudingsvermogen en prestaties (regelmatig gebruik: 5 uur per week).
Garantie
5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com.

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Opgevouwen L53 x B47 x H103 cm Opengevouwen L110 x B47 x H138 cm Gewicht toestel 29 kg Afm. verpakking L100,8 x B24,5 x H58,5 cm Totaalgewicht 32 kg
DE VOORDELEN VAN EEN HOMETRAINER
Een complete activiteit om: - je UITHOUDINGSVERMOGEN te vergroten - je beenspieren STRAKKER TE MAKEN Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen (licht transpireren, je moet in staat zijn om intussen een gesprek te voeren): 22 min./dag Om af te vallen en in het bijzonder vetmassa te verminderen, raadt de WHO aan om die activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min./dag
VLIEGWIEL EN TRAPACTIE
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
DE CONSOLE, JE VIRTUELE COACH
De VM Fold 6 heeft een console met: - 5 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid en hartslag met geleverde hartslagband. - 10 ingestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen. Op die manier kan je je inspanningen variëren in functie van je doel (gewichtsverlies, weer in vorm geraken, prestatie enz.). - 4 gebruikersprofielen voor het hele gezin.
MEET JE HARTSLAG
De VM Fold 6 wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voor je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
TIPS OM DE FIETS GOED AF TE STELLEN
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de fiets staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Ook de hoek van het stuur kan worden ingesteld: - het stuur dichtbij om te kunnen trappen met een rechte rug. - het stuur iets verder weg voor een sportievere, krachtigere houding. Span de voetriempjes stevig aan zodat je voet goed vastzit.
TIPS OM DE STABILITEIT TE REGELEN
De VM Fold 6 heeft 2 hoogteregelaars aan de voet met 2 posities: Bij "opengeklapte fiets" voor extra stabiliteit tijdens het trappen. Bij "opgeklapte fiets" voor een gemakkelijke verplaatsing. Voor een optimaal comfort raden we aan om je fiets op speciale vloertegels te zetten (zoals de DF920-tegels van Domyos). Deze schuimtegels zorgen ervoor: dat de fiets mooi stabiel staat in gebruik, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer intact blijft.
TIPS OM DE FIETS OP TE VOUWEN
1/ Ga achter de hometrainer staan. 2/ Plaats een hand onder het zadel om het naar je toe te trekken. 3/ Plaats een voet tegen de achterste poot van de fiets en druk hier lichtjes op. 4/ Dit maakt het mechanisme vrij van de EASY PUSH-drukknop aan de rechterkant van de fiets: druk erop! 5/ Wanneer de knop ingedrukt is, trek je de fiets naar je toe om hem dicht te vouwen.
TIPS OM DE FIETS TE VERPLAATSEN
De Domyos VM Fold is ontworpen om gemakkelijk verplaatst te worden met een rechte rug. Verplaats je fiets terwijl je hem vasthoudt aan het stuur of zadel. Dankzij het gepatenteerde Carry Balls-systeem van Domyos kun je de fiets in elke richting verplaatsen. Om je fiets gemakkelijk te verplaatsen op een dik tapijt, neem je hem vast aan de zadelbuis of de stuurbuis. In dit geval is het gemakkelijker om de fiets te trekken dan te duwen.

Users reviews

4.3 / 5 3 Reacties
3 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  20-29
  07 April 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Good buy
  Compact and handy, good home trainer Uncomfortable in the beginning, instruction

  Good equipment. Uncomfortable in the beginning. Hard to put together (unclear instructions)

 • 09 October 2015
  That review has been deposited on this product version
  Prima toestel!

  Ik gebruik deze hometrainer nu 5 weken dagelijks een uurtje en ben er nog steeds tevreden van. Veel verschillende programma's, je kan steeds de snelheid aanpassen naar je eigen behoefte. Handig te plooien en te verplaatsen. Prima toestel!

 • Man
  60 of ouder
  10 March 2015
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Mooi toestel gebruiksvriendelijk
  veel en leuke programma's, ergonomisch hartslagmeter duurt even , daarna prima

  Mijn vorige hometrainer gebruikte ik nog nauwelijks, deze voldoet aan mijn verwachtingen : soepel, meerdere programma's en instelbaar per persoon uit het gezin.
  Gewoon leuk om hem te gebruiken. Neemt ook weinig plaats in.

Tips

 • FITNESS

  Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

  (5)
NAAR BOVEN