34,99 €*

Reviews on

Muursteun voor bokszak

 • Vrouw
  30-39
  04 mei 2017
  Gebruikt voor meer dan 2 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Niet tevreden

  Ideaal om op de juiste hoogte te hangen. Echter, met alle nodige middelen bevestigd in onze buitenmuur. Komt na enige tijd los en metaal buigt door (intussen al 2 keer opnieuw vastgezet, maar lang houdt die het niet meer)... Geen aanrader, hoewel het ons initieel heel praktisch leek. Piept en kraakt ook. (Ter info, hebben hem al meer dan 2 jaar, maar hangt er max 1 keer om de 2 weken aan als het goed weer is voor 30 tal minuten...)

  Antwoord van het merk :

  Geachte,

  Onze excuses dat het product blijkbaar niet helemaal voldoet aan je verwachtingen.
  Om het product vast te maken is hete inderdaad belangrijk de juiste pluggen en bouten te nemen. Deze zijn bewust niet meegeleverd omdat het heel afhankelijk is waar je dit bevestigen en uit wat de muur bestaat. Ik raad je aan om eventueel langs te gaan bij een doe-het-zelf en te kijken welke de beste oplossing is; hou hierbij ook rekening met het gewicht van de zak als ook de kracht die de persoon hierop uitoefend bij het trainen.
  De muurhaak is ook gemaakt om een zak tot 68kg aan te hangen. Indien deze goed is bevestigd zou het niet mogen dat deze buigt. Anders is er inderdaad een foutje en kan je gerust met het product terugkomen naar de winkel.
  Het piepen kan inderdaad gebeuren als je deze hebt buiten gehangen. Het is immers gemaakt om binnen te hangen omdat de luchtvochtigheid of regen inderdaad een effect kunnen hebben op het toestel.
  Alvast dank voor je feedback. Indien toch nog vragen, laat dit zeker weten.

  Sportieve groetjes,
  Tom

  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  Dominique find this answer useful

NAAR BOVEN