Mouwloze gym hoodie met rits voor peuters grijs

Ref.
8298635
Pluspunt van het artikel
Heel zacht molton speciaal voor baby's en peuters. Bijzonder praktisch vestje! De gemoltoneerde binnenkant is lekker warm. Met rits, dus snel aan te trekken.
9,99 €*
Warmte
De gemoltoneerde stof houdt het lichaam lekker warm.
Zachtheid
De buitenkant in geborstelde stof voelt donzig zacht aan.
Makkelijk te openen / sluiten
Gemakkelijk aan en uit dankzij de volledige rits.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 58.0% Polyester, 42.0% Katoen Inzetstuk : 100.0% Katoen
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
kleutergym en gymnastiek op school, om warm te blijven voor, tijdens en na het sporten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op 30°. Strijken op lage temperatuur.

Bijkomende informatie

Wat is kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een parcours dat worden gebouwd met aangepast materiaal en onder begeleiding van monitoren. Deze parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen...
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
Wat is de beste outfit voor peuter- en kleutergym?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of broek in soepel tricot, een vest of een joggingpakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Mouwloze hoodie, heel praktisch om snel over een ander kledingstuk aan te trekken.
Warme mouwloze hoodie, heel praktisch om over een ander kledingstuk aan te trekken. Met kap om nog beter te beschermen tegen de kou. Zakken waar je kind zijn handjes in kan stoppen als hij het koud heeft, of om kleine spullen in te stoppen.
NAAR BOVEN