2,49 €*

Reviews on

Mat 100 voor gym / pilates zwart

4.01 / 5 1618 Reacties
1385 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    01 november 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Lichte en makkelijke mat

    Om zoek naar een mat waarop de dochter haar turnoefeningen kon doen, kwamen we bij Dit product uit. Zij is er zeer tevreden van en de mat wordt op dagelijkse basis gebruikt.

  • Vrouw
    27 juni 2016
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Erg smalle mat

    De mat is veel smaller dan gedacht, dikte is ok.

    Antwoord van het merk :

    Geachte,

    De fitnessmat essentiel is het basis matje met een breedte van 50cm en is inderdaad smaller tov de andere matjes. Bijvoorbeeld fitnessmat club Domyos heeft een breedte van 65cm. En zal misschien eerder voldoen aan je verwachtingen.
    Weet dat als je niet tevreden bent van je product, dit steeds met je kasticket mag omgeruild worden in de winkels. Je kan dan een ander product kiezen of je geld terug krijgen.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    25 april 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    49

    HET IS EEN GOEI MATJE

  • Man
    30-39
    20 juli 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    goed voor die prijs

    Kost weinig dus als eerste jogamatje of trainingsmatje is het wel oké, alleen voor mij een beetje te kort en het had iets breder mogen zijn.

  • Vrouw
    30-39
    26 maart 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

    Koop twee matjes en je hebt een ideale mat om thuis oefeningen op te doen zonder last te krijgen van je rug !

  • Man
    60 of ouder
    23 maart 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    waar voor je geld

    mag een ietsje breder

  • 17 december 2013
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Fitnes

    Spijtig dat het niet kan opgevouwd worden zoals een handdoek.

  • 10 december 2013
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Niet tevreden

    Hoewel dit matje zo goed als gratis was (3.5euro), ben ik er toch niet tevreden van omdat dit bij mij al sterk kapot aan 't gaan is, door mijn sportschoenen, nochtans gebruik ik dit matje slechts 1x per week.

    Antwoord van het merk :

    Beste, Allereerst bedankt voor deze review. Deze matjes zijn normaal gezien stevig genoeg voor een regelmatige training, maar kunnen inderdaad slijtage vertonen met het gebruik van schoenen. Ik kan u aanraden om een fitnessschoen te gebruiken en geen loopschoenn. De zolen van deze twee schoenen verschillen immer sterk in hardheid en structuur. Indien u echter niet tevreden bent van uw product, kan u zich terug begeven naar uw winkel van aankoop om het product te ruilen. De verkopers van de afdeling fitness kunnen u verder helpen bij de aankoop van een betere fitnessmat. Bedankt voor uw vertrouwen in Decathlon. Kim Kenis DSP Fitness - Decathlon

  • Vrouw
    30-39
    11 september 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Mat gym

    Een fijne mat om oefeningen op te doen wordt hier gebruikt om te planken etc. om je romp te trainen. Ik ben er blij mee!

  • Man
    20 mei 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    pilatesmat

    snel kapot

    Antwoord van het merk :

    Beste J. van Leeuwen,
    Bedankt voor je review over de fitnessmat 100.
    Wat vervelend dat hij nu al kapot is.
    Dit mag natuurlijk niet gebeuren.
    Ik wil je informeren dat je 2 jaar garantie hebt op al onze producten.
    Je kunt de mat dus terugbrengen of ruilen.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Digital sport leader DECATHLON

NAAR BOVEN