Loopband TC7

Ref.
8284676
Users reviews
4.3 / 5 11 Reacties
Pluspunt van het artikel
Een loopband met een heel krachtige motor, groot loopvlak en groter en verlicht display met 20 trainingsprogramma's om je grenzen te verleggen!
599,99 €*
Veelzijdigheid
Om te lopen tot 18 km/u met een helling van 0 tot 10%.

DE KENMERKEN

Loopvlak
51x135 cm
Max. snelheid
18 km/u (2,50 pk)
Afm. geopend
L168 x B88 x H140 cm
Afm. opgeklapt
L101 x B88 x H173 cm
Afm. doos
l198 x b76 x h 29 cm
Gewicht doos
94 kg
Ontworpen voor
wie zijn prestaties wil verbeteren door actief te wandelen of te rennen aan een hoog tempo.
Garantie
5 jaar op de constructie, 2 jaar op de motor, onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com

TIPS

Onderhoudstips
Veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel. Controleer geregeld of alle schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid, en kijk de stand en spanning van de loopband na (de procedure staat uitvoerig omschreven in de handleiding). Het wordt ook aangeraden om de loopband geregeld te smeren, om wrijving tussen de band en het bord eronder te vermijden. Opgelet: gebruik hiervoor alleen een smeermiddel speciaal voor loopbanden (100% silicone).
Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet geschikt voor buitengebruik.
Gebruikslimiet
Privégebruik, 5 u/week. Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

Bijkomende informatie

LOOPVLAK
Het loopvlak van de TC7 van Domyos is lang en breed (51 x 135 cm) en ideaal voor wie snel wil rennen en dus grotere passen wil kunnen zetten.
MOTORVERMOGEN EN MAXIMUMSNELHEID
Piek- en continuvermogen motor: 2,5 pk Wist je dat? Een motor met een continuvermogen van 1,8 pk is voldoende voor een gebruiker van 90 kg die gedurende 1 uur loopt tegen gemiddeld 16 km/uur. Met de TC7 beschik je over een krachtiger motor met een continuvermogen van 2,5 pk, zodat je nog beter kunt presteren! Maximumsnelheid: 1-18 km/u Een belangrijk criterium voor iedereen die aan intervaltraining wil doen en zijn of haar uithoudingsvermogen wil verbeteren.
DEMPINGSSYSTEEM
De TC7 is uitgerust met het dempingssysteem Soft Impact: dat biedt perfect comfort voor alle sporters, omdat het de gewrichten beschermt tegen de schokken van het lopen. Goed om weten: ervaren hardlopers die sneller willen lopen, hoeven geen schoenen met speciale demping te dragen wanneer ze trainen op de loopband TC7.
CONSOLE EN TRAININGPROGRAMMA'S
De loopband TC7 van Domyos heeft een groot en verlicht display met 4 functies en 20 vooringestelde programma's om je grenzen te verleggen. - 4 functies: tijd, snelheid, afstand, raming van het aantal verbrande calorieën. - 10 trainingsprogramma's "prestatie" (intervaltraining) - 10 trainingsprogramma's "afvallen" om calorieën te verbranden. De loopband is voorzien van boxen en een jack-aansluiting (3,5 mm) zodat je naar je mp3-speler kunt luisteren tijdens je training.
OPBERGEN EN BEWAREN
De loopband TC7 van Domyos is gemakkelijk op te vouwen om plaats te winnen, het volume werd door onze ingenieurs bestudeerd om een goed compromis tussen compactheid en stabiliteit te bieden.
TIPS VOOR MEER COMFORT TIJDENS JE LOOPSESSIE
Voor meer comfort tijdens het wandelen, wordt aangeraden om schoenen te dragen die zijn aangepast aan je niveau. Om de stabiliteit van de band te vergroten, de trillingen en het geluid te dempen en je vloer te beschermen, raden we aan het toestel op een speciale mat te plaatsen. De Domyos Training Mat is daarvoor uitstekend geschikt.
TIPS OM GOED OP DE LOOPBAND TE GAAN STAAN
Om te starten, ga je op de voetsteunen staan en start je dan de loopband op tegen 1 km/u zonder dat je erop staat, daarna ga je er in het midden op staan. Je kan beginnen! Opgelet, de loopband TC7 start standaard aan een snelheid van 2 km/u, voor de veiligheid wordt aangeraden de snelheid te verlagen tot 1 km/u voordat je op de loopband gaat staan.
TIP OM JE LOOPBAND OP TE VOUWEN EN OP TE BERGEN
De loopband TC7 beschikt over een snel en veilig opvouwsysteem, het opvouwen wordt uitvoerig uitgelegd in de handleiding van de loopband. Om je rug te beschermen, wordt aanbevolen om door je knieën te zakken, de loopband onderaan vast te nemen en op te tillen met rechte rug tot de loopband is opgeklapt en vergrendeld.
DNV / ASSISTENTIE / GEBRUIKSAANWIJZING
Ga naar onze site www.domyos.com voor: - De garantievoorwaarden van je toestel - De montage, de regeling en het gebruik van je toestel - Oplossing van een technisch probleem - Een downloadbare handleiding van de loopband

Users reviews

4.3 / 5 11 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  17 January 2017
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Veel geld voor niets

  Loopband gaat altijd naar 1 kant wij hebben al eens een maand moeten wachten op de hersteller, en nu waarschijnlijk weer

  Antwoord van het merk :

  geachte,

  Onze excuses dat je toestel blijkbaar voor problemen zorgt. Neem zeker contact op met de dienst na verkoop via http://nl.sav.domyos.be/ .
  Hier kan je ook altijd al een paar FAQ's terugvinden om bepaalde problemen op te lossen.
  In het ander geval gaan de techniekers er alles aan doen om je probleem zo snel mogelijk op te lossen.

  Indien voor jou het product toch niet voldoet aan je verwachtingen , kan je het altijd terug naar de winkel brengen en betalen we je terug indien gewenst.

  Sportieve groetjes,
  Tom

  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

 • Man
  40-49
  24 January 2016
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Aanrader
  Makkelijk in gebruik Redelijk luid

  een jaar in gebruik en nog steeds tevreden. Was wel zwaar om op eerste verdieping te krijgen.

 • 15 January 2016
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  goede aankoop
  gemakkelijk in gebruik geluid van de band meer dan verwacht

  Mijn hartslagband kan geen verbinging maak met de loopband.
  met mijn hometrainer gaat dit wel

Tips

 • FITNESS CARDIO

  De loopband is een cardioapparaat dat ideaal is om in vorm te blijven of gewicht te verliezen en kan door iedereen gebruikt worden. Domyos zal je helpen om de loopband goed te gebruiken

  (2)
 • FITNESS CARDIO

  Wanneer het niet echt lekker weer is om buiten te trainen, kan een sessie op de loopband een interessant alternatief zijn. Heel wat sporters vinden dat vervelend, maar een loopband heeft heel wat voordelen die we in dit artikel even toelichten.

  (1)
NAAR BOVEN