Vanaf
549,99 €*

Reviews on

Loopband TC5

4.3 / 5 31 Reacties
27 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    30-39
    14 March 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geen volledige info over deze loopband

    Na 100 minuten hardlopen op 8km per uur slaat hij uit. Ik kreeg in de store in den Haag te horen dat ik er wel tot 12 uur per week op kon trainen als ik rond de 9km per uur liep. Ik kan niet eens een training van 2 uur doen. Ook is de snelheid van de band veel hoger dan de snelheid op een atletiekbaan die ik loop. 9km per uur op de baan is toch echt langzamer dan 9km per uur op de loopband. De max trainingstijd staat ook nergens vermeld in de handleiding of op jullie site

  • Vrouw
    30-39
    23 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer degelijke loopband

    Best met 2 personen in elkaar steken

  • Man
    40-49
    15 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Teveel geluid

    Ik ben van mening dat deze loopband teveel geluid geeft.
    Ook kraakt de demping.

    Antwoord van het merk :

    Beste Paul,
    Bedankt voor je review over de loopband comfort run.
    De loopband hoort niet zoveel lawaai te maken en je hebt hier ook garantie op. Ik wil je graag doorverwijzen naar mijn collega's van de aftersales.
    Je kunt kijken of het probleem met oplossing tussen onze meestgestelde vragen staat. Anders kan je een afspraak maken met een van mijn collega's van het serviceteam om dit probleem op te lossen. U kunt de veelgestelde vragen hier vinden: http://sav.domyos.nl/sav/comfort-run-n56452
    Mochten er nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

    Paul find this answer useful

  • Vrouw
    40-49
    19 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos Comfor Run
    Alles Geen verlichte display!

    Prachtig apparaat met 16 programma's! Werkt fantastisch! het duurt toch wel 2 uur om het in elkaar te zetten maar de handleiding is duidelijk!

  • Man
    40-49
    15 October 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima aankoop
    Eenvoudig gebruik, vrij stil. Max 5 u per week, anders vervalt garantie.

    Gemakkelijk te monteren, eenvoudig in gebruik. Vrij weinig geluid (geplaatst op een mat).
    Jammer dat de handleiding vermeldt dat de garantie vervalt als je de loopband meer dan 5 uur per week gebruikt.

  • Man
    50-59
    20 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Heel veilig , duidelijke display .
    Weinig plaatsinname , weinig geluidslast. géén

    Heb terug goede conditie en voel me goed.

  • Man
    50-59
    15 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg tevreden!
    Het apparaat voldoet aan alle kanten. Nog niet ontdekt.

    We waren bang voor de geluidsoverlast. We hebben een houten vloer en waren bang voor het gebonkt. Maar dit valt heel erg mee. Mede omdat we rubber hebben geplakt onder de poten.

  • Man
    60 of ouder
    05 May 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Loopband DOMYOS - TC 5
    overwegend tevreden met de TC 5 Bij hogere toeren toch wel wat lawaai.

    Een aantal maanden in gebruik nu. Voor ons een uitstekende oplossing om te bewegen. Vele programma's. Altijd beschikbaar, onafhankelijk van weersomstandigheden.

  • Man
    60 of ouder
    29 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    zeer goed geen

    geen opmerking

  • Vrouw
    40-49
    18 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima toestel voor recreatieve loper
    compact, gemakkelijk te installeren, degelijk verlichting display zou handig zijn

    Dit toestel is prima voor thuisgebruik ! Heel tevreden over mijn aankoop. Ik ben een beginnende jogger en heb reeds een semi professioneel toestel getest maar deze loopband moet zeker niet onderdoen.

NAAR BOVEN