Loopband TC5

Ref.
8288569
Users reviews
4.3 / 5 31 Reacties
Pluspunt van het artikel
De Comfort Run staat klaar voor al je indoor wandel- en hardloopsessies tot 16 km/u. Hij wordt geroemd om zijn comfort, zijn eenvoudige montage en zijn gebruiksvriendelijkheid.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

449,99 €*
Veelzijdigheid
Max. snelheid 16 km/u, gemotoriseerde helling van 0 tot 10%.
Draagcomfort
Loopvlak van 45 x 127 cm.
Coaching
16 programma's en 5 weergaves: tijd, snelheid, afstand, calorieën, bpm.

DE KENMERKEN

Loopvlak
45 x 127 cm
Max. snelheid
16 km/u (2,25 pk)
Afm. gebruik
L168 x B81 x H140 cm
Afm. opgeklapt
L82 x B81 x H159 cm
Afm. doos
L171 x B74 x H28 cm
Gewicht in doos
75 kg
Samenstelling
Onderstel : 80.0% Staal, Onderstel : 20.0% Polystyreen Board : 40.0% Koper, Board : 35.0% Staal, Board : 10.0% Messing, Board : 10.0% Epoxy, Board : 5.0% Aluminium
Ontworpen voor
wandelen of hardlopen om je conditie te onderhouden en je uithoudingsvermogen en spieren te trainen.
Garantie
5 jaar op de constructie, 2 jaar op de motor, onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com.

TIPS

Onderhoudstips
Veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel. Controleer geregeld of alle schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid, en kijk de stand en spanning van de loopband na (de procedure staat uitvoerig omschreven in de handleiding). Het wordt ook aangeraden om de loopband geregeld te smeren, om wrijving tussen de band en de plaat eronder te vermijden. Opgelet: gebruik hiervoor alleen een smeermiddel speciaal voor loopbanden (100% silicone).
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Wandelen of hardlopen is ideaal om aan je conditie te werken, een strakker figuur te krijgen of ook je hart- en bloedvatenwerking te verbeteren. Met een loopband kun je sporten gemakkelijker inlassen in je dagelijks leven. Om je conditie te onderhouden, raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen met matige intensiteit (licht transpireren, je moet in staat zijn om een gesprek te voeren): 22 min./dag
Display
Op het display van de loopband Comfort Run lees je de belangrijkste parameters af: duur, afgelegde afstand, geraamd calorieverbruik, snelheid van dat moment en helling. De loopband Comfort Run is ook uitgerust met: - een handpulse om je hartslag te ramen - luidsprekers met jack-aansluiting (3,5 mm) om op muziek te lopen - shortcuts voor snelheid en helling om gemakkelijker aan intervaltraining te doen.
Trainingsprogramma's
De loopband Comfort Run beschikt over 16 vooringestelde programma's om afwisseling te brengen in je training: - 8 programma's "prestatie" type intervaltraining - 8 programma's "afvallen" om calorieën te verbranden Toelichting bij die programma's vind je in de handleiding van de loopband en ook op de website domyos.com in de rubriek Dienst na verkoop.
Vermogen motor
Het motorvermogen van 2,25 pk in continu is aangepast aan de technische kenmerken van de loopband om veel soepelheid bij het lopen te garanderen.
Dempingssysteem
Het dempingssysteem "Domyos Soft Impact" van de loopband Comfort Run en het gekozen loopvlak zorgen voor veel soepelheid en beperken ook de impact op je gewrichten.
Stille werking
Het geluid van de loopband Comfort Run bedroeg bij metingen 68 dB bij een snelheid van 10 km/u zonder loper. Om het geluid van de trillingen tijdens je trainingssessies te dempen, raden we aan om een vloermat van het type "Training Mat" onder het toestel te leggen.
Opbergen
De loopband Comfort Run wordt verticaal opgeklapt zodat hij gemakkelijk op te bergen is. Door een systeem met vijzel is het toestel eenvoudig en veilig op en uit te klappen en worden impacts op de grond daarbij beperkt. Dankzij de twee wieltjes onder de loopband kun je hem gemakkelijk verplaatsen indien nodig.
Gewicht en afmetingen
Afmeting opgeklapte loopband: L82 x B81 x H159 cm Afmeting in gebruik: L168 x B81 x H140 cm Gewicht loopband: 67 kg Afmeting verpakking: L171 x B74 x H28 cm Gewicht verpakking: 75 kg
Dienst na verkoop / assistentie / gebruiksaanwijzing
Ga naar onze rubriek Dienst na verkoop op www.domyos.com voor: - De montage of afstelling van je toestel - Het oplossen van een technisch probleem - Downloaden van de handleiding van je loopband

Users reviews

4.3 / 5 31 Reacties
27 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  30-39
  14 March 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geen volledige info over deze loopband

  Na 100 minuten hardlopen op 8km per uur slaat hij uit. Ik kreeg in de store in den Haag te horen dat ik er wel tot 12 uur per week op kon trainen als ik rond de 9km per uur liep. Ik kan niet eens een training van 2 uur doen. Ook is de snelheid van de band veel hoger dan de snelheid op een atletiekbaan die ik loop. 9km per uur op de baan is toch echt langzamer dan 9km per uur op de loopband. De max trainingstijd staat ook nergens vermeld in de handleiding of op jullie site

  Antwoord van het merk :

  Beste Patricia,
  Bedankt voor je review over de loopband Comfort run.
  Wat vervelend dat hij uitslaat dit zou niet mogen gebeuren.
  Zou je zo vriendelijk willen zijn contact op te nemen met onze klantenservice.
  We willen je graag helpen met het gebruik en het instellen van het apparaat en het oplossen van eventuele defecten en problemen.
  Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
  Met sportieve groet,
  Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

 • Vrouw
  30-39
  23 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Zeer degelijke loopband

  Best met 2 personen in elkaar steken

 • Man
  40-49
  15 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Teveel geluid

  Ik ben van mening dat deze loopband teveel geluid geeft.
  Ook kraakt de demping.

  Antwoord van het merk :

  Beste Paul,
  Bedankt voor je review over de loopband comfort run.
  De loopband hoort niet zoveel lawaai te maken en je hebt hier ook garantie op. Ik wil je graag doorverwijzen naar mijn collega's van de aftersales.
  Je kunt kijken of het probleem met oplossing tussen onze meestgestelde vragen staat. Anders kan je een afspraak maken met een van mijn collega's van het serviceteam om dit probleem op te lossen. U kunt de veelgestelde vragen hier vinden: http://sav.domyos.nl/sav/comfort-run-n56452
  Mochten er nog vragen zijn hoor ik dat graag.
  Met sportieve groet,
  Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  Paul find this answer useful

Tips

 • FITNESS CARDIO

  De loopband is een cardioapparaat dat ideaal is om in vorm te blijven of gewicht te verliezen en kan door iedereen gebruikt worden. Domyos zal je helpen om de loopband goed te gebruiken

  (2)
 • FITNESS CARDIO

  Wanneer het niet echt lekker weer is om buiten te trainen, kan een sessie op de loopband een interessant alternatief zijn. Heel wat sporters vinden dat vervelend, maar een loopband heeft heel wat voordelen die we in dit artikel even toelichten.

  (1)
NAAR BOVEN