Loopband T900C

Ref.
8542703
Users reviews
4.06 / 5 126 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
De loopband T900 is geschikt om regelmatig en zeer intensief te trainen. Hij wordt je ideale partner bij het indoor trainen voor nog betere prestaties.
650,00 €*
waarvan eco-bijdrage
0,40 €
Veelzijdigheid
Maximumsnelheid van 18 km/u en helling tot 10%.
Draagcomfort
Loopvlak van 50 cm breed en 143 cm lang, geschikt voor wie grote passen zet.
Coaching
32 sessies met voorgeladen doelstellingen, aanpasbaar volgens het niveau
Connectiviteit
Compatibel met de apps Domyos e-Connected en Kinomap
Compactheid
Opklapbare loopband
Montagetijd
Gemonteerd in 45 minuten met 2 personen

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Extra delen : 75.0% Polystyreen, Extra delen : 25.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Tafelblad : 40.0% Koper, Tafelblad : 35.0% Staal, Tafelblad : 10.0% Messing, Tafelblad : 10.0% Epoxy, Tafelblad : 5.0% Aluminium Board : 100.0% Hout
Garantie
2 jaar op wisselstukken en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

TIPS

Opslag Tips
Opbergen in een droge ruimte, beschermd tegen stof.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker 130 kg. Voor thuisgebruik, 5 u/week.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Met deze loopband kun je je trainingen gemakkelijk integreren in je dagelijkse leven. Slecht weer, vervuiling, een druk gezinsleven, geen geschikte routes ... Al deze factoren vormen geen belemmeringen meer om te trainen, je bereikt gemakkelijker je doelstellingen!
Console
De console is het belangrijkste element van je loopband. Bij Domyos hebben we extra aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en eenvoud van de console. Het verlichte display geeft je alle informatie over je training: tijd, afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, calorieën, hartslag per minuut, en een visuele weergave van je work-out. Met de acht sneltoetsen om de snelheid en helling aan te passen, selecteer je snel je trainingssnelheid, vooral handig wanneer je het tempo varieert.
Mogelijkheden van de console
De console van de loopband T900 biedt tal van opties om alles uit je training te halen: - luidsprekers opzij en 3,5 mm jackkabel (meegeleverd) om je apparaat aan te sluiten, - centrale ventilator, - Bluetooth-sensor om je loopband te koppelen met de app e-Connected van Domyos, - USB-aansluiting om je telefoon op te laden, - tablethouder, - twee opbergbakjes opzij.
32 voorgeprogrammeerde sessies
Een Domyos-coach heeft op basis van vier doelstellingen 32 sessies opgesteld: fit en gezond, calorieën verbranden, uithouding en intervaltraining Elke sessie heeft een specifiek profiel, een welpbepaalde duur en specifieke snelheden en hellingsgraden om je doelen te halen en variatie in je trainingen te brengen. Je kunt op elk moment de intensiteit van de training aanpassen aan je niveau!
Compatibel met de apps Domyos e-Connected en Kinomap
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kunt je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of ga een uitdaging aan, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community!
Hartslagmeting
De loopband T900 wordt geleverd met een hartslagband om je hartslag continu te meten, en met manuele sensoren voor een schatting van je huidige hartslag tijdens het sporten. Raadpleeg een arts voordat je (opnieuw) begint te sporten of als je een pacemaker draagt. Een professionele sportcoach kan je helpen om je doelhartslagzones te bepalen zodat je gemakkelijker je doelen haalt.
Motorvermogen
Het continuvermogen van de motor van de T900 bedraagt 1,5 pk en 1.305 watt. Het gemiddelde stroomverbruik bedraagt 370 watt (voor een hardloper van 90 kg aan een snelheid van 8 km/u)
Comfortabel dempingsysteem
Het dempingsysteem van de T900 werd bestudeerd om een goede loopdynamiek en tegelijk een optimaal comfort te bieden. Lopen op een loopband vermindert de impact en is minder belastend voor je lichaam.
Stille werking
Stilte is een essentieel criterium waar we veel aandacht aan besteden bij de ontwikkeling van onze producten. We werken elke dag aan de verbetering van het geluidscomfort van onze loopbanden, om ze gebruiksvriendelijk te maken voor de sporter en zijn omgeving. De T900 loopband produceert 52 dB, gemeten bij een snelheid van 10 km/u en zonder loper. Dit is een van de stilste loopbanden uit het Domyos-assortiment!
Opbergen en opslag
De T900 is opklapbaar om hem compact op te bergen. Opgeklapt neemt hij een vloeroppervlakte in van 133 x 88 cm. Om de levensduur van je loopband te verlengen, raden we je aan hem op een droge en stofvrije plaats op te stellen en te bewaren. Dankzij de wielen kun je hem gemakkelijker verplaatsen.
Afmetingen en gewicht
Afmetingen in gebruik: L 185 x B 88 x H 147 cm Afmetingen opgeklapt: L 133 x B 88 x H 150 cm Gewicht loopband: 89 kg Afmetingen pakket: L 197 x B 77 x H 28 cm Gewicht pakket: 98 kg
Klantendienst / assistentie / gebruiksaanwijzing
Ga naar onze site www.decathlon.be voor: - De garantievoorwaarden van je toestel - De montage, de afstelling en het gebruik van je toestel - Oplossingen voor technische problemen - De handleiding van je loopband
 • Vrouw
  30-39
  25 mei 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Zeer goed

  Zeergoed zoon is content voor zijn conditie op te bouwen

 • Vrouw
  19 februari 2020
  That review has been deposited on this product version
  levering loopband

  ik heb de loopband nog niet gebruikt omdat hij nog geleverd moet worden. Ze gingen contact opnemen met mij voor een afspraak te maken voor de levering. Enkel een mailtje gehad in het FRANS ???? ik ben Nederlandstalig. Je kan dan kiezen uit 3 dagen tussen 8u en 17u ???? ik moet werken en moet hiervoor nu een dag verlof opnemen. Dank u Decathlon voor de fantastische service, het zal dan ook de eerste en laatste keer zijn dat ik iets laat leveren door jullie want dit vind ik geen service.

  Antwoord van het merk :

  Geachte,

  Onze excuses dat je toch wat ongemak zou hebben ifv levering.

  Het feit dat de mail in het FR was, is zeker en vast niet de bedoeling. Dit moet een informatisch foutje zijn dat jammer genoeg gebeurt. Maar goed dat je het ons gemeld hebt zo kunnen we hier mee aan de slag.

  Voor de levering zelf geeft de firma jou een aantal suggesties van leveringsdata, maar deze kunnen altijd op een ander moment gevraagd worden door contact op te nemen met de transport firma.

  Er is ook levering op zaterdag mogelijk.

  Indien je voor een bepaalde dag ingepland bent zal je ook de dag ervoor (normaal tussen 16u-18u), nadat zij hun planning afgewerkt hebben, een mail krijgen met wanneer ze juist komen. Dit is meestal een tijdsblok van 2u dat ze aangeven.

  Neem ook zeker contact op met onze klantendienst met je vragen ivm levering enzo. Zij zullen graag helpen zoeken naar oplossingen als er een probleem is.

  Sportieve groetjes,


  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

 • Man
  30-39
  07 februari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Dagelijks in gebruik

  Het enige minpunt voor mij is de timer dewelke na een uur sporten geen seconden meer weergeeft. Ik had graag uu:mm:ss gehad ipv uu:mm

  Verder gebruik ik hem dagelijks voor 1 a 3 uur zonder problemen. Zeer tevreden van mijn investering!

 • 21 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Après environ un mois…

  Après environ un mois d'utilisation, bon produit assez silencieux et très pratique pour du fartlek, et la course à allure. A voir avec le temps mais pour le moment au top.

 • Vrouw
  08 juni 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Excellent un peu encombrant…

  Excellent un peu encombrant

 • Man
  40-49
  03 januari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Bon produit avec beaucoup...

  Bon produit avec beaucoup de programmes

NAAR BOVEN