Loopband T900A

Ref.
8381451
Users reviews
3.9 / 5 48 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
De loopband T900 is geschikt om regelmatig tot zeer intensief te trainen. Hij wordt je ideale partner bij het indoor trainen voor nog betere prestaties.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
649,00 €600,00 €*
waarvan eco-bijdrage
0,40 €
Veelzijdigheid
Maximumsnelheid van 18 km/u en helling tot 10%
Draagcomfort
Loopvlak van 50 cm breed en 143 cm lang, geschikt voor wie grote passen zet
Coaching
32 programma's en compatibel met Domyos E-Connected
Compactheid
Opklapbaar

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Extra delen : 75.0% Polystyreen, Extra delen : 25.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Tafelblad : 40.0% Koper, Tafelblad : 35.0% Staal, Tafelblad : 10.0% Messing, Tafelblad : 10.0% Epoxy, Tafelblad : 5.0% Aluminium Board : 100.0% Hout
Garantie
2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op de metalen constructie. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

TIPS

Opslag Tips
Bewaren op een droge, stofvrije plaats.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker 130 kg. Voor thuisgebruik, 5 uur per week

Bijkomende informatie

AFMETINGEN EN GEWICHT
Afmetingen in gebruik: L185 x B88 x H147 cm Afmetingen opgeklapt: L133 x B 88 x H150 cm Gewicht loopband: 89 kg Afmetingen pakket: L197 x B77 x H28 cm Gewicht pakket: 98 kg
MOTORVERMOGEN
Het vermogen van de motor van de T900 is 1,44 pk en 1305 watt, dit werd getest bij de maximumsnelheid van 18 km/u en een gewicht van 130 kg. Het gemiddeld elektriciteitsverbruik is 370 watt (bij een hardloper van 90 kg aan een snelheid van 8 km/u)
CONSOLE T900
De console is het belangrijkste element van je loopband. Bij Domyos hebben we er extra op gelet om de console gebruiksvriendelijk en eenvoudig te maken. Op het verlichte scherm vind je al je trainingsgegevens: tijd, afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, calorieën, hartslag per minuut en de huidige training. Met de acht sneltoetsen om snelheid en helling aan te passen kan je snel de trainingssnelheid selecteren: ideaal voor sessies met veel tempovariaties.
PLUSPUNTEN VAN DE CONSOLE
De console van de T900 loopband biedt tal van opties om alles uit je training te halen: - luidsprekers opzij en 3,5 mm jack kabel meegeleverd om je apparaat aan te sluiten - centrale ventilator - Bluetooth-sensor om je loopband te koppelen met de E-Connected app van Domyos - USB-poort om je toestel op te laden - tablethouder - opbergbakjes opzij
32 VOORINGESTELDE PROGRAMMA'S
Een Domyos-coach heeft op basis van vier doelstellingen 32 programma's opgesteld: welzijn/gezondheid, calorieën verbranden, uithouding en intervaltraining Elk programma heeft een specifiek profiel en duur en specifieke snelheden en hellingen, zodat je je doelstellingen kunt halen en je trainingen kunt variëren. Je kunt op elk moment de intensiteit van de training aanpassen aan jouw niveau!
EEN INTERACTIEVE LOOPBAND
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Verbind je toestel met de compatibele E-connected of Kinomap app. Met E-connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: de app legt je prestaties vast, en zo kan je je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in een waar decor, volledig synchroon met je toestel. Train op je eigen tempo of laat je uitdagen, alleen of samen met de Kinomap-gemeenschap, zo wordt elke training een unieke ervaring!
HARTSLAGMETING
De T900 loopband is uitgerust met hartslagsensoren en bovendien wordt een borstband (nog betrouwbaarder) meegeleverd. Hiermee kan je tijdens je training je hartslag meten. Raadpleeg je arts voor je (opnieuw) begint te sporten! Ook een professionele sportcoach kan je helpen om je doelhartslagzones te bepalen zodat je gemakkelijker je doelstelling haalt.
COMFORTABEL DEMPINGSYSTEEM
Het dempingsysteem van de T900 werd bestudeerd om een goede loopdynamiek en tegelijk een optimaal comfort te bieden. Lopen op een loopband vermindert de impact en is minder belastend voor je lichaam.
STILLE WERKING
Stilte is een essentieel criterium waar we veel aandacht aan besteden bij de ontwikkeling van onze producten. Dag na dag doen we er alles aan om het geluidscomfort van onze loopbanden te verbeteren en ze nog comfortabeler te maken, voor sporters én voor hun omgeving. De T900 loopband produceerde 52 dB, gemeten bij een snelheid van 10 km/u, zonder loper. Dit is een van de stilste loopbanden uit het Domyos-assortiment!
OPBERGEN
De T900 is opklapbaar om compact op te bergen. Opgeklapt neemt hij een vloeroppervlakte in van 133 x 88 cm. Om de levensduur van je loopband te verlengen, raden we je aan hem op een droge en stofvrije plaats te bewaren. Dankzij de wielen kan je hem gemakkelijker verplaatsen.
DE VOORDELEN VAN EEN LOOPBAND
Wandelen of hardlopen is de ideale manier om in conditie te blijven, af te slanken of je hart en bloedvaten te versterken. Met de loopband T900 kun je thuis trainen, ongeacht de weersomstandigheden, en kun je heel gemakkelijk sport in je dagelijks leven integreren. Je kunt er je trainingen mee aanpassen aan je doelstellingen en afstemmen op je conditie, zodat je comfortabeler en efficiënter traint.
KLANTENDIENST / ASSISTENTIE / GEBRUIKSAANWIJZING
Ga naar onze site www.decathlon.be voor: - De garantievoorwaarden van je toestel - De montage, de afstelling en het gebruik van je toestel - Oplossingen voor technische problemen - De handleiding van je loopband
 • Man
  40-49
  24 december 2018
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  prima ding

  Prima apparaat. Wordt hier nu al een heel tijdje gebruikt. Gaat na verloop van tijd beetje piepen en kraken maar een spuitbusje met siliconen spray helpt dan weer prima. Machine is simpel maar degelijk. Wel is het schermpje heel fel, dus als je je telefoon op het statiefje boven het scherm zet, lijdt dit af. Een kartonnetje er op leggen helpt prima hier tegen. Grootste voordeel is de degelijkheid en de breedte en zijn prijs. Dat maakt het een prima ding.

 • Vrouw
  60 of ouder
  24 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Tapis de marches

  Super mon achat j en suis très satisfait

 • Man
  40-49
  24 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  T900A - le retour

  Suite à un retour du produit (SAV très réactif), mon T900A a été repris et remboursé. J'ai recommandé le même modèle.
  Après 10 jours d'utilisation, le précédent avait réellement un gros problème car celui-ci est très silencieux.
  A noter également la facilité d'emploi et le confort sur le tapis (très bon amorti).

  Petit bémol, l'application Domyos est très light et n'apporte pas grand chose, à part la mémorisation de vos courses.

 • 31 december 2018
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  tapis de course T900

  Il fonctionne très bien ,le bruit est normal et grâce à ventilateur je peux terminer mon objectif sans avoir essoufflé

NAAR BOVEN