Loopband T900A

Ref.
8381451
Users reviews
3.65 / 5 31 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
De loopband T900 is geschikt om regelmatig en zeer intensief te trainen. Hij wordt je ideale partner bij het indoor trainen voor nog betere prestaties.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
649,00 €400,00 €*
waarvan eco-bijdrage
0,40 €
Veelzijdigheid
Maximumsnelheid van 18 km/u en helling tot 10%.
Draagcomfort
Loopvlak van 50 cm breed en 143 cm lang, geschikt voor wie grote passen zet.
Coaching
32 instelbare sessies en compatibel met de app Domyos E-Connected.
Compactheid
Opklapbare loopband
Montagetijd
Gemonteerd in 45 minuten met 2 personen

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Extra delen : 75.0% Polystyreen, Extra delen : 25.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Tafelblad : 40.0% Koper, Tafelblad : 35.0% Staal, Tafelblad : 10.0% Messing, Tafelblad : 10.0% Epoxy, Tafelblad : 5.0% Aluminium Board : 100.0% Hout
Garantie
2 jaar op wisselstukken en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.

TIPS

Opslag Tips
Opbergen in een droge ruimte, beschermd tegen stof.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker 130 kg. Voor thuisgebruik, 5 u/week.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Met deze loopband kun je je trainingen gemakkelijk integreren in je dagelijkse leven. Slecht weer, vervuiling, een druk gezinsleven, geen geschikte routes.... Al die factoren zijn geen belemmeringen meer om te trainen, je bereikt gemakkelijker je doelstellingen!
Console
De console is het belangrijkste element van je loopband. Bij Domyos hebben we er extra op gelet om de console gebruiksvriendelijk en eenvoudig te maken. De verlichte display geeft je alle informatie over je training: tijd, afstand, snelheid, gemiddelde snelheid, calorieën, hartslag per minuut, en een visuele weergave van je workout. Met de acht sneltoetsen om de snelheid en helling aan te passen selecteer je snel je trainingssnelheid, vooral handig wanneer je het tempo varieert.
Mogelijkheden van de console
De console van de loopband T900 biedt tal van opties om alles uit je training te halen: - luidsprekers opzij en 3,5 mm jackkabel (meegeleverd) om je apparaat aan te sluiten, - centrale ventilator, - Bluetooth-sensor om je loopband te koppelen met de app E-Connected van Domyos - USB-aansluiting om je telefoon op te laden - tablethouder - twee opbergbakjes opzij
32 voorgeprogrammeerde sessies
Een Domyos-coach heeft op basis van vier doelstellingen 32 sessies opgesteld: fit & gezond, calorieën verbranden, uithouding en intervaltraining Elke sessie heeft een specifiek profiel en duur en specifieke snelheden en hellingsgraden, om je doelen te halen en variatie in je trainingen te leggen. Je kunt op elk moment de intensiteit van de training aanpassen aan je niveau!
Compatibel met de apps Domyos E-Connected en Kinomap
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kan je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of laat je uitdagen, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community!
Hartslagmeting
De loopband T900 wordt geleverd met een hartslagband om je hartslag continu te meten, en manuele sensoren voor een schatting van je huidige hartslag tijdens het sporten. Raadpleeg een arts voordat je (opnieuw) begint te sporten of als je een pacemaker draagt. Een professionele sportcoach kan je helpen om je doelhartslagzones te bepalen zodat je gemakkelijker je doelen haalt.
Motorvermogen
Het continuvermogen van de motor van de T900 bedraagt 1,5 pk en 1305 watt. Het gemiddelde stroomverbruik bedraagt 370 watt (voor een hardloper van 90 kg aan een snelheid van 8 km/u)
Comfortabel dempingsysteem
Het dempingsysteem van de T900 werd bestudeerd om een goede hardloopdynamiek en tegelijk een optimaal comfort te bieden. Hardlopen op een loopband vermindert de impact en is minder belastend voor je lichaam.
Stille werking
Stilte is een essentieel criterium waar we veel aandacht aan besteden bij de ontwikkeling van onze producten. We werken elke dag aan de verbetering van het geluidscomfort van onze loopbanden, om ze gebruiksvriendelijk te maken voor de sporter en zijn omgeving. De T900 loopband produceert 52 dB, gemeten bij een snelheid van 10 km/u, zonder hardloper. Dit is een van de stilste loopbanden uit het Domyos-assortiment!
Opbergen
De T900 is inklapbaar om hem compact op te bergen. Ingeklapt heb je een vloeroppervlakte nodig van 133 x 88 cm. Om de levensduur van je loopband te verlengen, raden we je aan hem op een droge en stofvrije plaats op te stellen en te bewaren. En dankzij de wielen kun je hem gemakkelijker verplaatsen.
Afmetingen en gewicht
Afmetingen in gebruik: L 185 x B 88 x H 147 cm Afmetingen opgeklapt: L 133 x B 88 x H 150 cm Gewicht loopband: 89 kg Afmetingen pakket: L197 x B77 x H28 cm Gewicht pakket: 98 kg
Klantendienst / assistentie / gebruiksaanwijzing
Ga naar onze site www.decathlon.be voor: - De garantievoorwaarden van je toestel - De montage, de afstelling en het gebruik van je toestel - Oplossingen voor technische problemen - De handleiding van je loopband
 • Man
  40-49
  24 december 2018
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  prima ding

  Prima apparaat. Wordt hier nu al een heel tijdje gebruikt. Gaat na verloop van tijd beetje piepen en kraken maar een spuitbusje met siliconen spray helpt dan weer prima. Machine is simpel maar degelijk. Wel is het schermpje heel fel, dus als je je telefoon op het statiefje boven het scherm zet, lijdt dit af. Een kartonnetje er op leggen helpt prima hier tegen. Grootste voordeel is de degelijkheid en de breedte en zijn prijs. Dat maakt het een prima ding.

 • Vrouw
  60 of ouder
  24 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Tapis de marches

  Super mon achat j en suis très satisfait

 • Man
  40-49
  24 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  T900A - le retour

  Suite à un retour du produit (SAV très réactif), mon T900A a été repris et remboursé. J'ai recommandé le même modèle.
  Après 10 jours d'utilisation, le précédent avait réellement un gros problème car celui-ci est très silencieux.
  A noter également la facilité d'emploi et le confort sur le tapis (très bon amorti).

  Petit bémol, l'application Domyos est très light et n'apporte pas grand chose, à part la mémorisation de vos courses.

 • 31 december 2018
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  tapis de course T900

  Il fonctionne très bien ,le bruit est normal et grâce à ventilateur je peux terminer mon objectif sans avoir essoufflé

NAAR BOVEN