Loopband Run Pro

Ref.
8350242
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Brede en robuuste loopband, voor een intensief gebruik van 35u per week, thuis of in een kleine club.
1 199,00 €*
Veelzijdigheid
Maximale snelheid 22 km/u, gemotoriseerde helling van 0 tot 12%.
Draagcomfort
Afmetingen loopvlak: 51 x 150 cm.
Coaching
20 programma's, 5 functies: tijd, snelheid, afstand, calorieën, bpm.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Board : 40.0% Koper, Board : 35.0% Staal, Board : 10.0% Messing, Board : 10.0% Epoxy, Board : 5.0% Aluminium kader : 80.0% Staal, kader : 20.0% Polystyreen
Ontworpen voor
wie thuis of in een kleine club wil lopen op een loopband.
Garantie
5 jaar op de constructie, 2 jaar op de motor, onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com

TIPS

Opslag Tips
Droog en beschermd tegen stof opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 150 kg.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Wandelen of hardlopen is de ideale manier om terug in vorm te komen, je conditie te onderhouden, af te slanken of je hart en bloedvaten te versterken. Met een loopband kan je heel gemakkelijk je training in je dagelijks leven opnemen. Weet dat de WHO wie in vorm wil blijven aanraadt om deze activiteit regelmatig en gematigd intensief (lichte transpiratie, je moet nog een gesprek kunnen voeren) uit te voeren: 22 min/dag.
Display
De loopband Run Pro heeft een breed en verlicht display voor een betere leesbaarheid. De volgende indicatoren zijn beschikbaar tijdens je hele training: duur, afstand, calorieën, snelheid, helling. De loopband Run Pro is ook voorzien van: - Handpulse en een cardioriem om je hartslag te meten - Luidsprekers met jackaansluiting (3,5 mm) - Sneltoetsen voor snelheid en helling, om de intervaltraining te vergemakkelijken. - Ventilator voor meer comfort
Programma's
20 voorgeprogrammeerde programma's om je te helpen variatie aan te brengen in je training: - 10 trainingsprogramma's "prestatie" (intervaltraining) - 10 trainingsprogramma's "afvallen" om calorieën te verbranden. De details van de programma's kan je terugvinden in de handleiding en op onze site domyos.com onder de rubriek DNV.
Vermogen motor
Het continu motorvermogen van 3 pk is aangepast aan de technische kenmerken van de loopband om een soepel gebruik te garanderen.
Dempingsysteem
Het schokdempingssysteem en de keuze van de plaat en de loopband verzekeren soepelheid en verminderen de impact op je gewrichten.
Opbergen en bewaren
De Comfort Run is gemakkelijk op te klappen. Door een systeem met vijzels kan je hem eenvoudig en veilig op- en uitklappen en worden impacts op de grond daarbij beperkt. Er zitten twee wieltjes onder de band waarmee je hem als het nodig is gemakkelijk kunt verplaatsen.
Gewicht en afmetingen
Afmetingen tijdens gebruik: L 211 x B 88 x H 149 cm Afmetingen opgeklapt: L 112 x B 88 x H 190 cm Gewicht loopband: 115 kg Afmeting verpakking: L 214 x B 83 x H 39 cm Gewicht doos: 123 kg.
DNV / assistentie / gebruiksaanwijzing
Raadpleeg onze DNV-rubriek op www.domyos.com voor: - monteren of afstellen van je toestel - het oplossen van een technisch probleem - downloaden van de handleiding van je loopband

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • 27 June 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  loopband voor school
  makkelijk in elkaar te zetten, werkt prima beschadiging

  Plastic bedieningsscherm is licht beschadigd, zou fijn zijn als iemand komt kijken of deze beschadiging gevolgen heeft voor het gebruik in de toekomst.

Tips

 • FITNESS CARDIO

  Wanneer het niet echt lekker weer is om buiten te trainen, kan een sessie op de loopband een interessant alternatief zijn. Heel wat sporters vinden dat vervelend, maar een loopband heeft heel wat voordelen die we in dit artikel even toelichten.

  (1)
 • FITNESS CARDIO

  De loopband is een cardioapparaat dat ideaal is om in vorm te blijven of gewicht te verliezen en kan door iedereen gebruikt worden. Domyos zal je helpen om de loopband goed te gebruiken

  (2)
NAAR BOVEN