Vanaf
899,99 €*

Reviews on

Loopband EShape Booster E Connected

 • Man
  30-39
  20 November 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Blokkeert tijdens het lopen
  Betrouwbaarheid

  1 week geleden aangekocht, na de installatie dadelijk uitgetest: na een half uur een abrupte stop met Error E12. Half uur later werkte de loopband weer 5 minuten met zelfde error.
  Blijkbaar zijn er in Frankrijk verschillende problemen gemeld met deze loopband en wordt die daar niet meer verkocht, zie:
  http://www.decathlon.fr/tapis-de-course-eshape-booster-id_8343411.html
  Decathlon heeft er in Frankrijk ook zelf bijgeschreven dat er een probleem mee is, raar dat ze deze dan in Belgie nog wel gewoon verkopen (maar wel aan korting en gemeld als einde reeks).
  Teleurgesteld als vaste klant van Decathlon.

  Antwoord van het merk :

  geachte, Mijn excuses dat je problemen hebt met je loopband E-shape booster. Wij zijn alvast niet op de hoogte dat dit toestel niet meer verkocht kon worden. Ik ben dus direct even gaan navragen bij de product chef als ook even op de site gaan kijken van Frankrijk zoals je had meegegeven. Het is zo dat het toestel wel nog steeds verkocht kan worden (ook in Frankrijk), maar dat ze in bepaalde gevallen vastgesteld hebben dat er een probleem kan zijn met de hellingsmotor en dat deze daardoor in veilgheid slaagt. Hiervoor kan je de dienst na verkoop contacteren via de site www.domyos.be --> klik je bovenaan 'dienst na verkoop' --> zoek je jouw loopband --> en vul je het bijstandsformulier in. De techniekers gaan je dan binnen de 48u contacteren om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Indien je wenst kan je ook het toestel terug binnen brengen en betalen we je geld terug of proberen we je verder te helpen met een ander model. Nog eens mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor de feedback zodat we er zeker alles kunnen aan doen om de beste kwaliteit te bieden. Sportieve groetjes

  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

NAAR BOVEN