Loopband EShape Booster E Connected

Ref.
8343411
Users reviews
1 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Loopband met een helling tot 20% om 4 keer meer calorieën te verbranden, compatibel met de app E CONNECTED van Domyos om te genieten van een coach bij je thuis.
699,99 €*
Veelzijdigheid
Wissel af dankzij een max. snelheid van 16 km/u en een helling van max. 20%.
Draagcomfort
Comfortabel loopvlak aangepast voor grote looppassen: 51 x 135 cm.
Coaching
9 programma's. Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Capuchon : 75.0% Polystyreen, Capuchon : 25.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Verpakking : 85.0% Cellulose, Verpakking : 10.0% geëxpandeerd polystyreen, Verpakking : 5.0% Polyethyleentereftalaat (PET) Board : 40.0% Koper, Board : 35.0% Staal, Board : 10.0% Messing, Board : 10.0% Epoxy, Board : 5.0% Aluminium
Ontworpen voor
wandelen of hardlopen om in conditie te blijven, een mooi figuur te krijgen of je prestaties te verbeteren.
Garantie
5 jaar op de constructie, 2 jaar op motor, onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com.

TIPS

Opslag Tips
Bewaren op een droge en goed verluchte plaats.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

Bijkomende informatie

De voordelen van een loopband
Wandelen of hardlopen is ideaal om aan je conditie te werken, een strakker figuur te krijgen of ook je hard- en bloedvatenwerking te verbeteren. Met een loopband kun je altijd trainen, wat het weer buiten ook doet, en kun je de trainingssessies makkelijk inpassen in je dagelijkse activiteiten.
Console
Moderne console die eenvoudig te bedienen is om optimaal te profiteren van je sessie. Weergave van de belangrijkste functies: duur, afstand, calorieën, snelheid, helling en hartslag met de meegeleverde hartslagband. De console is uitgerust met: - een Bluetooth-sensor om je tablet te koppelen met het gepersonaliseerd coachingsysteem van Domyos, E Connected. - twee boxen van 5 watt; - een jack-aansluiting (3,5 mm); - een mp3-kabel om naar muziek te luisteren tijdens je training.
Programma's
voorgeprogrammeerd met 9 programma's die werden opgesteld door de coaches van Domyos om afwisseling te brengen in je training. De voorgestelde programma's zijn met verschillende snelheid, helling en duur zodat dit toestel geschikt is voor zoveel mogelijk gebruikers. Ter afwisseling en om jezelf te motiveren, kun je bij deze loopband gebruik maken van de app E CONNECTED van Domyos.
App E CONNECTED
Met de app E CONNECTED, gekoppeld aan je loopband E SHAPE BOOSTER, krijg je toegang tot eenvoudige en doeltreffende trainingsschema's Elk schema stemt overeen met een bepaalde doelstelling en pas zich aan jouw lichaamsconditie aan. De app is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees, Pools, Duits en Portugees. Download de app en geniet gratis van de eerste maand coaching.
Vermogen motor
Het motorvermogen is aangepast aan de kenmerken van je loopband zodat je vloeiend en comfortabel kunt bewegen tijdens het trainen. Het vermogen van 2,25 pk werd gemeten bij continuwerking.
Dempsysteem
Het dempsysteem van de loopband E Shape Booster werd bestudeerd om je een goede afzet te bieden en de effecten van het hardlopen te ervaren net also je buiten zou lopen.
Stille werking
Het geluid van de E Shape Booster is bij een snelheid van 10 km/u zonder loper gemeten op 58 Db. Hij is daarmee de stilste loopband van het Domyos-assortiment.
Opbergen
De loopband E Shape Booster van Domyos is gemakkelijk op te klappen en neemt weinig plaats in. Het volume werd speciaal door onze ingenieurs bestudeerd om een goede verhouding tussen compactheid en stabiliteit te bieden. De opgeklapte loopband verplaats je langs de achterkant met de bovenste staven.
Gewicht en afmeting verpakking
Afmeting opgevouwen: L72 x 89 x H164 cm Afmeting verpakking: L177 x B97 x H35 cm Gewicht verpakking: 106 kg
Dienst na verkoop / assistentie / gebruiksaanwijzing
Ga naar onze site www.domyos.com voor: - de garantievoorwaarden van je toestel, - de montage, afstelling en gebruik van je toestel, - een oplossing van een technisch probleem, - een downloadbare handleiding van de loopband.

Users reviews

 • Man
  30-39
  20 November 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Blokkeert tijdens het lopen
  Betrouwbaarheid

  1 week geleden aangekocht, na de installatie dadelijk uitgetest: na een half uur een abrupte stop met Error E12. Half uur later werkte de loopband weer 5 minuten met zelfde error.
  Blijkbaar zijn er in Frankrijk verschillende problemen gemeld met deze loopband en wordt die daar niet meer verkocht, zie:
  http://www.decathlon.fr/tapis-de-course-eshape-booster-id_8343411.html
  Decathlon heeft er in Frankrijk ook zelf bijgeschreven dat er een probleem mee is, raar dat ze deze dan in Belgie nog wel gewoon verkopen (maar wel aan korting en gemeld als einde reeks).
  Teleurgesteld als vaste klant van Decathlon.

  Antwoord van het merk :

  geachte, Mijn excuses dat je problemen hebt met je loopband E-shape booster. Wij zijn alvast niet op de hoogte dat dit toestel niet meer verkocht kon worden. Ik ben dus direct even gaan navragen bij de product chef als ook even op de site gaan kijken van Frankrijk zoals je had meegegeven. Het is zo dat het toestel wel nog steeds verkocht kan worden (ook in Frankrijk), maar dat ze in bepaalde gevallen vastgesteld hebben dat er een probleem kan zijn met de hellingsmotor en dat deze daardoor in veilgheid slaagt. Hiervoor kan je de dienst na verkoop contacteren via de site www.domyos.be --> klik je bovenaan 'dienst na verkoop' --> zoek je jouw loopband --> en vul je het bijstandsformulier in. De techniekers gaan je dan binnen de 48u contacteren om je probleem zo snel mogelijk op te lossen. Indien je wenst kan je ook het toestel terug binnen brengen en betalen we je geld terug of proberen we je verder te helpen met een ander model. Nog eens mijn excuses voor het ongemak en bedankt voor de feedback zodat we er zeker alles kunnen aan doen om de beste kwaliteit te bieden. Sportieve groetjes

  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

Tips

 • FITNESS

  Wanneer het niet echt lekker weer is om buiten te trainen, kan een sessie op de loopband een interessant alternatief zijn. Heel wat sporters vinden dat vervelend, maar een loopband heeft heel wat voordelen die we in dit artikel even toelichten.

  (1)
 • FITNESS

  De loopband is een cardioapparaat dat ideaal is om in vorm te blijven of gewicht te verliezen en kan door iedereen gebruikt worden. Domyos zal je helpen om de loopband goed te gebruiken

  (2)
 • FITNESS
  conseils-energy-exercice-ameliorer-vma-sur-tapis-de-course

  Je bent op zoek naar trainingsprogramma's voor de loopband? Dit is een schema om je MAS te verbeteren, opgesteld door Domyos-coach Sylvain.

NAAR BOVEN