Loopband Energy run
699,99 €*

Reviews on

Loopband Energy run

4.2 / 5 11 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    12 November 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Rot-service
    gewicht, leverservice, wisselstukken

    gingen voor toestel van 300€, uiteindelijk dit gekocht o.a. Omdat verkoper zei dat er van dit merk wisselstukken beschikbaar zijn. Thuis gekomen blijkt beeldscherm stuk te zijn. Geen wisselstukken beschikbaar en moeten zélf naar Evere om ander toestel te halen. Alles terug demonteren, 95kg van de trap sleuren, verplaatsing, weer sleuren om in de auto te krijgen, weer de trap op en terug in elkaar zetten. Service noemen ze dat.
    Ik koop nooit meer bij Decathlon, dan liever iets meer uitgeven waar service gegarandeerd is.

    Antwoord van het merk :

    Geachte, Onze excuses dat er blijkbaar een defect was bij het uitpakken van het toestel. De stukken waren jammer genoeg niet direct beschikbaar en moesten ook besteld worden alvorens deze naar jou konden komen. In principe bij bestelling zou dit binnen 14 dagen beschikbaar moeten zijn. Indien we dit toch sneller willen doen, hebben we enkel de optie een omruiling te doen in een winkel. Wat blijkbaar dan ook voorgesteld en gebeurd is. Nog eens onze excuses voor het ongemak. adh

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    20 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede kwaliteiprijsverhouding
    Goede programma's, handig te gebruiken Zwaar om zelf te vervoeren

    Een super goede loopband met een duidelijk overzicht van de gegevens en goede muziekkwaliteit. Gemakkelijk om op te stellen.

  • Man
    40-49
    18 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Zeer aangenaam verrast.
    Handig toestel. Op klein half uurtje gemonteerd. Geen

    Zeer gebruiksvriendelijk .
    Het brede loopoppervlak is een ware luxe.

  • Man
    40-49
    20 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super tevreden over Loopband Domyos
    Apparaat doet wat het beloofd, goede demping Karwei om het in elkaar te zetten

    Wij zijn super tevreden over de loopband Domyos. Apparaat doet wat het beloofd, heeft een goede demping en is zeer stevig. Neemt wel wat ruimte in beslag, maar dat is voor ons geen probleem. Het koste wel wat tijd om het in elkaar te zetten.

  • Man
    30-39
    11 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldig apparaat!
    Ontwerp is degelijk, makkelijk te besturen Zwaar

    We gebruiken de loopband nu zo'n 3 weken en hij bevalt echt super. De programma's zijn snel op te starten, de loopband is redelijk stil en makkelijk te besturen. Ook is het fijn dat je 'm kunt inklappen zodat hij niet in de weg staat. De loopband heeft een goede snelheids range tot 18 km/uur en ook de helling tot 10 is een super functionaliteit. Voor deze prijs zou ik iedereen deze loopband aanbevelen.

  • 13 July 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer goed
    10

    Zeer goed

  • Man
    30-39
    27 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede loopband
    Correcte levering Houten parket op 2 plaatsen serieus beschadigd.

    Zal geen plaatsing meer laten doen door Decathlon vermits mijn massief parket onherstelbaar beschadigd werd.

  • Vrouw
    40-49
    25 June 2016
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    loopband toppie
    ben ik nog niety tegen gekomen ben tevreden

    het is een fijne loopband is de moeite waard

  • Vrouw
    40-49
    18 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Zeer tevreden

    Is een zeer goed toestel voor zowel beginneling als volharde loper.

  • Man
    30-39
    06 June 2016
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    niet werkende loopband
    nog niet geweten Na het installeren werkt deze loopband niet

    Vorige week is deze loopband geleverd. éénmaal geinstalleerd blijkt deze niet te werken (probleem met motor). Nu ben ik aan het wachten op wisselstukken en op bezoek van technieker.

    Antwoord van het merk :

    Hello,

    Onze excuses voor het ongemak dat je toestel bij installatie toch een gebrek vertoont.
    Onze collega's van de dienst na verkoop doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen zodat je loopband wel functioneerd zoals het hoort.

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

    Jurgen find this answer useful

NAAR BOVEN