Licht touw voor ritmische gymnastiek (RG) 3 meter

Ref.
8248192
Pluspunt van het artikel
Licht touw, gemakkelijker voor de allerjongsten om te oefenen. Geschikt voor elke categorie, van de jongste tot de oudste kinderen (tot 15 jaar).
Lichtheid
Erg licht, geschikt voor jonge turnsters en voor initiatie.
Stevigheid
100% polypropyleen.

DE KENMERKEN

Kleur
roze of paars
Lengte
3 meter
Diameter
10 mm.
Samenstelling
100% polypropyleen. Diameter 10 mm. Lengte 3 m.
Tests
Het touw werd getest en goedgekeurd door turnsters in een club.
Ontworpen voor
ritmische gymnastiek.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Bewaren uit de buurt van warmtebronnen.

Bijkomende informatie

Hoe het materiaal voor ritmische gymnastiek kiezen?
Bij ritmische gymnastiek worden 5 materialen gebruikt: bal, hoepel, lint, knotsen en touw. Voor elk type materiaal bieden wij 2 assortimenten aan: Het trainingsassortiment: kleiner en lichter, dus gemakkelijker voor de allerjongsten om te oefenen. Dit assortiment is geschikt voor de jongste turnsters tot de leeftijd van 15 jaar. Het wedstrijdassortiment waarvan de maten en het gewicht beantwoorden aan de officiële normen. Dit assortiment is dus bedoeld voor turnsters vanaf 16 jaar.
Welke outfit heb je nodig voor ritmische gymnastiek?
Voor de training is een shorty of legging met daarop een topje, kort sporttopje of T-shirt perfect. Voor wedstrijden is een turnpakje verplicht, met of zonder rokje (meestal met rokje). Verder zijn er natuurlijk de speciale schoentjes voor ritmische gymnastiek, de zogenaamde teentjes, die je voeten beschermen en ervoor zorgen dat je je bewegingen beter kunt controleren.
NAAR BOVEN