Leren demi-pointes roze

Ref.
3801174
Pluspunt van het artikel
Demi-pointes in soepel leer en met volledige zool, ideaal voor beginners. Ze geven een goede ondersteuning aan de voet. Pluspunt: de elastieken zijn al aan de schoen genaaid!
Stabiliteit
Volledige zool, aan te raden voor beginners. Goede ondersteuning van de voet.
Stevigheid
Bovenzijde en zool in leer.

DE KENMERKEN

Maten
van 24 tot 41
Kleur
roze
Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Runderleer Zool van : 100.0% Runderleer Binnenkant van : 100.0% Katoen
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan tests om de vorm- en kleurvastheid te controleren. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Ontworpen voor
ballet (voor beginners).
Garantie
2 jaar

TIPS

Gebruikslimiet
Niet geschikt voor buiten.

Bijkomende informatie

Hoe demi-pointes kiezen?
Balletschoentjes of demi-pointes zijn onmisbaar voor ballet. Het grootste verschil zit in de zolen en het gebruikte materiaal. Demi-pointes met volledige zolen worden aangeraden voor iedereen die met ballet begint, ongeacht de leeftijd. Ze geven een goede ondersteuning aan de voet. Splitzolen zijn dan weer flexibeler aan de voetwelving, je kunt er de voeten mooi in buigen. Vaak worden ze aanbevolen voor gevorderde leerlingen die al een goede techniek hebben.
Hoe de juiste maat kiezen?
Je tenen mogen niet te los in de schoen zitten, ze moeten goed vast zitten zonder gekneld te zitten. Een goede oefening om te doen: Ga tijdens het passen rechtop staan en doe een paar flex-pointes, ga ook eens op demi-pointe staan. Alle balletschoentjes zijn voorzien van een aantrekkoordje zodat je ze perfect op je voet kunt laten aansluiten. Knip het koordje netjes af wanneer het is aangetrokken. Het mag nooit uit de schoen komen en je mag er ook geen lus in maken.
NAAR BOVEN