Legging voor pilates en lichte gym dames 510 slim fit 7/8 grijs

Ref.
8562388
Pluspunt van het artikel
Vrouwelijke 7/8-legging die je beslist zal kunnen bekoren! Dankzij de kruisinzet en het sleutelzakje kun je comfortabel en onbezorgd sporten.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Zachtheid
De stof met hoog aandeel katoen voelt heerlijk zacht aan.
Rekbaar
Stof met elastaan voor comfortabel bewegen.
Zweetafvoer
Voert de transpiratie weg van de huid.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 54.0% Katoen, Hoofdstof : 38.0% Polyester, Hoofdstof : 8.0% Elastaan Elastische strook : 62.7% Polyester, Elastische strook : 37.3% Natuurlijk rubber - latex
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

HET BESTE PRODUCT VOOR DE SCHERPSTE PRIJS, ZO DOEN WE DAT!
Bij Decathlon ontwerpen, vervaardigen en verkopen we onze producten overal ter wereld en daar begint alles bij! Hierdoor kunnen we elke levensfase van onze producten controleren: vanaf de eerste ontwerpschetsen tot ze in de winkels liggen, over de productie, de verpakking, het transport, de marketing… Ons doel is heel eenvoudig: steeds kwalitatievere artikelen bieden voor pilates en lichte gym, voor de eerlijkste prijs en binnen het bereik van zoveel mogelijk mensen.
De ontwikkeling van onze artikelen voor pilates en lichte gym:
Onze kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig laag- tot hoogintensieve pilates- of lichte gymoefeningen doet (fitness, lichte gym, stretchen, figuurtraining, spiertraining, pilates), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De productontwikkelaars voor pilates en lichte gym streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in de praktijk en we brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.
Wanneer het welzijn van onze klanten op het spel staat, schieten onze productontwikkelaars in actie
Vanaf nu heb je geen last meer van dat kriebelige waslabel. Het label is immers niet langer rechtstreeks aan het kledingstuk genaaid, maar op een lapje stof. Op die manier kun je het er gemakkelijk uit knippen zonder dat je het risico loopt dat je het kledingstuk beschadigt en heb je er geen last meer van.
NAAR BOVEN