Lange balletlegging voor jongens zwart

Ref.
8501024
Users reviews
4.5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wie zegt dat ballet alleen voor meisjes is? Wij vergeten de jongens niet, en ontwikkelden deze ballet tight die ervoor zorgt dat elke beweging perfect te zien is. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Rekbaar
Inzetstukken opzij om elke beweging te volgen.
Zachtheid
Zachte stof met hoog aandeel katoen voor meer draagcomfort.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 55.0% Katoen, Hoofdstof : 37.0% Polyester, Hoofdstof : 8.0% Elastaan
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo konden we weten welke punten we nog konden verbeteren zodat de artikelen zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van dansers. Onze productingenieur Caroline organiseert voor elk nieuw product ook pas-sessies voor alle maten, zodat we kunnen garanderen dat alle maten correct zijn.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waaruit bestaat de balletkleding voor jongens?
De gewenste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletlerares, daarom raden we je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. Een perfecte outfit is bijvoorbeeld een aansluitend wit of zwart T-shirt met korte mouwen, gecombineerd met een zwarte of grijze tight. De kleding moet goed aansluitend zijn zodat de lerares de houding van de balletdanser goed kan zien.
Hoe kies je balletkleding voor jongens?
Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. De kleding mag niet knellen maar ook niet te los zitten, je moet je er comfortabel in voelen. T-shirt en tight moeten je bewegingen goed volgen en perfect blijven zitten. Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Waarom is deze tight specifiek ontworpen voor jongens die aan ballet doen?
De set van T-shirt en tight die we ontwierpen voor jongens is gebaseerd op onze doelstelling dat de kleding elke beweging moet volgen. Doel? Allereerst moeten de lijnen van je lichaam goed te zien zijn tijdens het dansen, maar de kleding moet ook al je bewegingen volgen zodat je ongehinderd en soepel kunt bewegen. Daarom hebben wij een kruisinzet aangebracht, voor meer ondersteuning en comfort. De outfit is ontworpen voor jongens van 4 tot 16 jaar.

Users reviews

 • Vrouw
  40-49
  13 oktober 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Produit parfait convient bien...

  Produit parfait convient bien la pratique de la danse

 • 03 september 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  OUI SUPER

  OUI SUPER

NAAR BOVEN