Kuitbroek fitness platte buik Shape+ roze

Ref.
8327066
Pluspunt van het artikel
SHAPE+, flatterend voor je figuur! Domyos ontwierp een kuitbroek met plattebuikeffect! De brede tailleband zorgt voor een plattere buik en smallere taille!
5,00 €*
Effect van een platte buik
Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller.
Bewegingsvrijheid
Een mengeling van polyamide en elastaan om ongehinderd te bewegen.
Zachtheid
Stof die gedeeltelijk uit polyamide bestaat, voelt heel zacht aan

DE KENMERKEN

Samenstelling
Boord: 67% polyamide, 33% elastaan - Broek: 92% polyamide, 8% elastaan
Ontworpen voor
fitness (bodytraining, kracht- en figuurtraining).
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Het assortiment artikelen Shape +
De artikelen Shape+ werden ontworpen zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in haar sportoutfit. Je figuur wordt geflatteerd, voor meer vertrouwen om te gaan sporten. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
De broeken Shape +
Dit is het assortiment met plattebuikeffect van Domyos: Dankzij een stof op basis van polyamide en elastaan, maakt de brede boord je buik platter en geeft ondersteuning zonder dat je aan comfort moet inboeten. Je silhouet is slanker, mooier: je voelt je vrouwelijk, energiek en beter in je vel.
Regular fit of slim fit: welk model van broek kiezen?
Het slim fit model sluit mooi aan en laat je benen optisch langer lijken. Te dragen met een lang en ruim shirt dat je heupen en billen bedekt, of met een kort en aansluitend topje.
Welke beenlengte?
Probeer dit model dat zowel geschikt is voor kleine als grote gestaltes. Keuze uit zwart of een opvallende kleur, te dragen met een lange en soepele top om een paar onvolmaaktheden te camoufleren.
Artikeltest
Slanker figuur: Indruk die 81% van de vrouwen heeft*, het figuur lijkt slanker, vrouwen voelen zich mooier. Plattebuikeffect Door de brede tailleband lijkt de buik platter en de taille smaller. 94% van de vrouwen* merkte het plattebuikeffect. *getest door een panel van 320 vrouwen.
NAAR BOVEN