Korte danssweater meisjes grijs

Ref.
8352072
Pluspunt van het artikel
Deze korte sweater heeft een brede hals en is gemaakt van een licht materiaal waardoor hij al je bewegingen zal volgen. Het nonchalante model en de unieke stijl geven je een vrouwelijk silhouet.
14,99 €*
Bewegingsvrijheid
Los model en lichte stof om ongehinderd te bewegen tijdens het dansen.
Zachtheid
Zachtere stof voor meer draagcomfort.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 48.0% Katoen, 45.0% Polyester, 7.0% Elastaan Inzetstuk : 53.0% Katoen, 43.0% Polyester, 4.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Ontworpen voor
moderne dans en streetdance.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe kies je een outfit voor moderne dans of streetdance?
De outfit van een moderne danser is vaak veel vrijer dan die van een balletdanser (die vaak een outfit krijgen opgelegd van de lerares). Je moet er alleen voor zorgen dat de kledij je bewegingen niet hindert. Kies toch bij voorkeur voor bijvoorbeeld een combinatie van: Brede broek en aansluitende top Aansluitende broek en brede top Aarzel zeker niet om verschillende lagen te dragen (T-shirt + tank of T-shirt + topje). De sweater is hier een perfecte aanvulling op, voor, tijdens en na de les.
Hoe worden onze producten gemaakt?
Bij Domyos willen we dat elk product een sterke identiteit heeft. Wij geven onze modellen dus graag een uniek effect mee. Het "burn out wash" effect, of het "Oil Dye" effect, zorgen ervoor dat elk product net iets anders gekleurd is. Je draagt dus altijd een uniek stuk. Het wordt sterk aangeraden om de wasvoorschriften op te volgen, zo zal het kledingstuk langer zijn oorspronkelijke kleuren behouden.
NAAR BOVEN