Kniebeschermers voor moderne dans en street dance dames zwart

Ref.
8398654
Pluspunt van het artikel
Wil je in alle gemoedsrust dansen? Deze kniebeschermers hebben een dikke vulling op de voorkant en dempen de schokken bij grondbewegingen, zodat je ongehinderd kan bewegen.
Bescherming tegen schokken
Dikke vulling vooraan die de schokken op de knieën dempt.
Rekbaar
Soepel en comfortabel, passen zich aan je lichaam aan.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Schuimplastic : 65.0% Foamed Polyethylen, Schuimplastic : 35.0% EVA
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom kniebeschermers dragen?
Kniebeschermers worden aanbevolen om je lichaam te beschermen tijdens het dansen. Ze zijn voorzien van een vulling die de schokken dempt bij grondbewegingen, zodat je vrijuit kan bewegen.
Hoe de juiste maat kiezen?
Kies volgens de omtrek van je knie: 2XS = 30-33 cm XS = 33-36 cm S = 36-39 cm M = 39-43 cm L = 43-47 cm XL = 47-51 cm
NAAR BOVEN