Klein fitnessmateriaal weerstandselastiek medium (10 kg)

Ref.
8333593
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
3 kleuren voor 3 moeilijkheidsgraden! Met de Elastiband train je de belangrijkste spiergroepen (armen, billen, borst, schouders, buik ...). Ontdek de oefeningen op de video van Domyos.
12,99 €*
Veelzijdigheid
8 genummerde handgrepen om alle spieren te trainen.
Onderhoudsgemak
Machinewasbaar op 30°C. Gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.
Coaching
Bekijk de demo's op Domyos.com.

DE KENMERKEN

roze
light
groen
medium
blauw
hard
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Elastodieen
Ontworpen voor
spierversteviging van het hele lichaam, revalidatie of stretching. Voor thuis of in een zaal.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op 30°C.
Gebruikslimiet
Alleen voor thuisgebruik.

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

Met de Elastiband van Domyos train je de belangrijkste spiergroepen en versterk je je buikspieren, biceps, schouders, borst-, bil- en dijspieren.
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.
 

Bijkomende informatie

Wat is spiertonificatie?
Spiertonificatie staat voor het verhogen van de spiertonus, dat wil zeggen het onder spanning brengen van de spiervezels die nodig zijn om het skelet te ondersteunen en om het lichaam en/of voorwerpen te verplaatsen. Het doel is spierkracht ontwikkelen om problemen te voorkomen en het welzijn te verhogen.
Voor wie?
Hoewel oefeningen voor spiertonificatie vaker worden gedaan door vrouwen, zijn ze geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Dit soort lichaamsoefening is bestemd voor mensen met een zittend leven, die al lang niet meer aan lichaamsbeweging of sport hebben gedaan.
De gunstige effecten van spiertonificatie
Spiertonificatie is goed voor het hele lichaam. Dat onderscheidt het van de traditionele oefeningen die slechts op een deel van het lichaam zijn gericht. Met deze techniek komt het lichaam weer mooi in vorm, terwijl je de gewoonte aanleert om te bewegen. Met spiertonificatie kun je: langzaam opnieuw aan sport doen, je figuur verbeteren en alle delen van het lichaam steviger maken (buik, billen, armen, borst).
Oefeningen met een weerstandselastiek om een strakker lichaam te krijgen
We stellen tal van oefeningen met halters voor je die kan uitvoeren om de spieren van je hele lichaam te trainen. Train je schouders, dijen, billen, tricep, borst- en rugspieren met de filmpjes op domyos.com.

Users reviews

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores
 • Vrouw
  20-29
  29 December 2016
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Stretch oefeningen
  Ideaal voor stretch oefeningen/middlesplit

  Ikzelf beoefen de sport paaldansen en deze stretch band is ideaal om met of zonder de paal stretch oefeningen uit te voeren. Het elastiek is net groot genoeg om je middlesplit mee te trainen (ik ben 1,70).

NAAR BOVEN