Klein fitnessmateriaal hoepel
17,99 €*

Reviews on

Klein fitnessmateriaal hoepel

4.6 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    28 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Leuke fitness oefening
    gewicht van de hoepel is net goed geen minpunten

    Goed gewicht, goede diameter. Fijn om te gebruiken en zeer fijn om vlug even te bewegen.

  • Man
    40-49
    18 June 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    ons fitness maatje
    eenvoudig voor dagelijks gebruik

    zowel mijn vrouw en ik gebruiken deze hoop om dagelijks een extra beweging te bekomen. Ideaal bij slecht weer. Eenvoudig te gebruiken tijdens bvb bekijken van het nieuws. Leuk voor wie dagelijks ongeveer een 150 tal calorieën kwijt wil door een halfuurtje te hoopen

  • Vrouw
    20-29
    03 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prettig in gebruik
    makkelijk in elkaar te zetten en fijn in gebruik niet

    makkelijk in en uit elkaar te klikken, door het zachte schuim fijn in gebruik. ook niet te zwaar om mee te hoepelen.

  • Vrouw
    20-29
    10 April 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hoepel
    Makkelijk in gebruik Een wat zwaarder model heeft mijn voorkeur

    Er is 1 model die vrij licht is, zwaardere modellen zijn er niet.

  • Vrouw
    40-49
    27 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fitness Hoop
    Gewicht, goede grip, maat geen

    prima hoepel en zwaar genoeg voor een beginnende sporter, je voelt je buikspieren heel goed na 10 minuten hoepelen en ik ben al best sportief. Hoe zwaarder hoe meer belastend voor je rug. Ik ben erg tevreden!

  • Vrouw
    30-39
    21 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Geweldig

    Makkelijk in elkaar te zetten en te demonteren wanneer je hem niet gebruikt. Verder voldoet ie goed, duurt even voor je de slag te pakken hebt, maar als het zover is kun je er niet meer mee stoppen!

  • Vrouw
    24 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Super!
    Fantastisch! Geen

    Met onze oude hoepel lukte het me niet om deze rond mijn middel te laten draaien, maar met deze gaat het fantastisch! Al heupwiegend dans ik nu rond in onze living! En 't is een effectief middel om af te slanken!!!

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    27 April 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hoop
    Degelijk en effectief Hij viel 1 keer uit elkaar

    Echt een goed product al bij al

  • Vrouw
    11 April 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    hoop
    prettig in gebruik geen

    misschien tegen kleine meerprijs site of video , vooral voor diegenen die het nog moeten leren.

  • 30-39
    17 December 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    handige hoepel, zacht in gebuik
    zacht materiaal, goed in elkaar te steken geen

    super instrument voor rug en buikspieren!

NAAR BOVEN