Klein fitnessmateriaal anti-burst gymbal medium
12,99 €*

Reviews on

Klein fitnessmateriaal anti-burst gymbal medium

4 / 5 11 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
  • 40-49
    02 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gynbal
    Verstevigd je rug

    Bij de oefeningen of je zit houding ,geeft het weer je balans op rug kolom .

  • Vrouw
    27 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede prijs / kwaliteit

    Gymbal zit goed, blaast met de speciale pomp gemakkelijk op.In het begin loste hij redelijk makkelijk, nu niet meer.

  • Vrouw
    50-59
    02 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    ok

    ok

  • Vrouw
    20-29
    25 February 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Prima bal

    Op de site stond dat de bal pas 4 dagen later geleverd zou worden. Wel wat laat in deze tijd en voor mij bijna een reden om hem niet te bestellen. Uiteindelijk wel besteld en werd toch al de volgende dag geleverd. Wellicht handig om dit op de website aan te passen?

  • Man
    27 December 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Doet wat hij moet doen
    gewoon OK geen; neemt veel plek in maar dat is logisch...

    loopt heel lanzaam iets leeg maar met pompje zo opgelost

  • Vrouw
    20-29
    07 May 2015
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    GYMNASTIEKBAL
    ZEER GOEDE MATERIAAL, STEVIG GEEN

    GOEDE KWALITEIT EN GROOT GENOEG
    ZEKER AAN TE RADEN

  • Vrouw
    30-39
    09 April 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Instructie goed volgen
    rugvriendelijk,zeer praktisch , zelfs voor kindren neen

    Ik kocht dit gymbal paar maanden geleden.Toen ik voor het eerst blees had ik schrik voor de ontploffing. Dus blijkbaar niet voldoende geblazen.Maar toch was het flexibel om te oefenen. Ik heb chronische rugpijn. Doktors zeggen van stress, spieren die strak zijn. Dus als ik eet dan aan tafel zit ik ook op mijn bal, voor de PC ook op bal.Hoelang ik zit maakt niet uit ,de belangrijkste wat me verbaasde heb ik dan geen rugpijn ,dus echte aanrader. Op gewone stoel heb ik binnen 15 minuten al pijn, niet te doen. Maar dan toen ik nog een keer naar de winkel ging , vroeg ik info om nog de bal steviger te maken en de medewerker zei dat ik eigenlijk moet weer pompen zonder schrik te hoeven hebben. Dat heb ik gedaan en het is prima. Mijn kinderen doen ook oefeningen daarop. Een van mijn zonen herhaalt zijn ademhalings oefening net als hij bij de kinesiste doet. Handig. Mocht het anti-burst zijn dan zou het nog perfect geweest was om eventuel buiten in de tuin ook daarop te zitten.

  • Vrouw
    60 of ouder
    06 November 2014
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    dagelijks in gebruik
    zit reeds een jaar op de bal voor de pc niets

    een vraagje : ben de verpakking kwijt en zou graag weten hoeveel bar er mag ingeblazen worden; ik doe het steeds op 't gevoel, maar heb nu een compressor die ik kan instellen.(type 27/13 nr 39)

  • Vrouw
    30-39
    07 July 2014
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Gymnastiekbal
    product is zoals voorgeschreven geen

    geen

  • 07 February 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    slecht
    niets de bal is te zacht, was bedoeld voor rugpatiënt

    We zijn niets met de bal , het is weggesmeten geld, we kochten er 2, ik heb 2 dochters met rugklachten, kine raadde ze aan om een bal te kopen. De bal is niet sterk, scheurt, kan niet hard genoeg opgeblazen worden. Je zakt erin en dit is niet goed voor je rug...

    Antwoord van het merk :

    Beste,

    Bedankt voor deze klantenreview.
    Deze bal is echter onlangs volledig vernieuwd en we hebben sinds deze nieuwe versie, bijzonder weinig klachten over de kwaliteit.
    Wel is het zo dat u de bal, indien mogelijk, dient op te blazen met een compresseur. Een gewone fietspomp is meestal net niet voldoende om de bal hard te krijgen.

    Ook wat betreft duurzaamheid en kwaliteit hebben we voorlopig nog maar bijzonder weinig gescheurde ballen terug gekregen.

    U mag zich naar het onthaal van uw decathlon winkel begeven, indien mogelijk met uw klantenkaart en de bal. U kan dan kiezen om een nieuwe bal te verkrijgen of eventueel een volledige terugbetaling van uw product.

    Ik hoop u hiermee van dienst te zijn,

    Vriendelijke groeten,

    Kim Kenis
    DSP Fitness - Decathlon

NAAR BOVEN