Karatepak Kumite 900 volwassenen

Ref.
8546404
Users reviews
4.5 / 5 6 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Dit karatepak is speciaal ontworpen om te dragen tijdens wedstrijden! Een licht, soepel en ademend pak voor al je gevechten. Goedgekeurd door de WKF
Bewegingsvrijheid
Beweeg in alle vrijheid dankzij de inkepingen en de soepele stof van dit pak.
Lichtheid
Een lichter gevoel tijdens wedstrijden, met deze ademende stof in raatstructuur!
Sterk
Dit karatepak in 100% polyester is zowel licht als stevig.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Een karatepak dat aangepast is aan je stijl?
Karate kent vele scholen: De site van de Franse federatie groepeert 32 karatestijlen. Dit karatepak heeft een Europese snit met een kortere jas en langere mouwen. Zo is het geschikt voor de meeste stijlen, en specifiek voor shotokan-karate. De stiksels onderaan de mouwen, de broekspijpen en de jas maken je karatepak zwaarder: je bewegingen lijken vloeiender, je techniek komt beter tot uiting. Verkocht zonder band.
Uit welk materiaal is je karatepak gemaakt?
Een karatepak in 100% stretch polyester, om te dragen tijdens je wedstrijden. Resultaat? Je karatepak is licht en dus optimaal voor snelle en precieze bewegingen. De stof in raatstructuur voert snel de transpiratie af, en blijft toch zacht. De volledige rug van de jas en het gedeelte onder de lenden aan de achterkant van de broek zijn in mesh.
Een woordje uitleg bij het ontwerp van het Karatepak 900
Wat je stijl ook is, we hebben voor jou een aangepast en aantrekkelijk karatepak: - De snit van de broek is geschikt voor het dragen van voet- en scheenbeschermers - De jas is gecentreerd ter hoogte van de heupen voor meer elegantie - De omtrek van de jas ter hoogte van de borst geeft je armen alle bewegingsvrijheid - De inkepingen aan de zijkanten van de jas geven je meer vrijheid voor je beenbewegingen, zelfs in lage posities.
Ons ontwerpteam vertelt over ons nieuw gamma karatepakken:
"Alles moest opnieuw bedacht worden, we begonnen met een wit blad papier. De prioriteit was het herwerken van de materialen en de snit, om tot een aantrekkelijk en herkenbaar karatepak te komen. Maar we stelden ons vooral in de plaats van de beoefenaars." Wat volgde waren tientallen prototypes en tests met een twintigtal karateka's, tot we een karatepak hadden dat juist zat en goedgekeurd werd door de internationale federatie.
Enrique, productmanager bij Outshock en zwarte band in karate, vertelt over zijn visie op karatepakken.
"Ik hoop dat onze karatepakken zelfs de meest veeleisende personen kunnen verleiden. We wilden naar de essentie van het karatepak gaan, door rekening te houden met vorm en techniek, maar ook met de bewegingen van het lichaam. Je karatepak brengt je techniek en stijl tot uiting."
 • 16 februari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Super.…

  Super.

 • Vrouw
  30-39
  24 november 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Nikel

  Nikel

 • Man
  40-49
  04 november 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Un kimono a fabrication moderne loin de la traditi

  Je n'ai pas du tout été séduit par ce produit. Le karaté étant un art martial ancestral, les vêtements utilisés (le kimono) ne peut pas évoluer comme dans d'autres sports (athlétisme par ex). La coupe de la veste est bcp trop longue par rapport a la taille choisi, l'aération a l'arrière est contre nature pour un kimono. Je trouve que ce produit est bien loin de l'habit originel. Ça peut être bien pour des personnes commençant l'activité mais hors de question pour des initiés de longue date. Il faudrait faire un produit pour les aguerri a la discipline et cet art.

 • 14 januari 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Très contente du rendu,...

  Très contente du rendu, très agréable à porter, utilisation agréable, très souple

NAAR BOVEN