Judopak kinderen 200 beginners

Ref.
8365192
Users reviews
4.7 / 5 6 Reacties
Pluspunt van het artikel
Met dit soepele en stevige judopak krijgen jonge judoka's de basis van judo onder de knie. Verstevigingen aan de voornaamste trekzones Witte gordel meegeleverd
9,99 €*
Breukvastheid
Stof katoen/polyester 190 g/m². Verstevigingen aan schouders, kraag, knieën.
Bewegingsvrijheid
Ruime snit voor een totale bewegingsvrijheid.
Gebruiksgemak
Elastische tailleband zodat de broek op zijn plaats blijft tijdens het sporten.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 65.0% Polyester, 35.0% Katoen
Ontworpen voor
kinderen die beginnen met judo. Geschikt voor training en competitie dankzij de ruime snit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe kies je een judopak?
Judo is een vechtsport waarbij men de tegenstander vastgrijpt. De jonge judoka pakt zijn tegenstander vast bij zijn judopak en probeert hem op de grond te werpen en zo in bedwang te houden. Daarom moet een judopak erg sterk zijn en verstevigd op de delen die sterk op de proef worden gesteld.
Welke maat?
De lichaamslengte van het kind is bepalend voor de maat van de judopak (van 100 tot 150 cm). Traditioneel zijn kimono's vervaardigd uit katoen, waardoor ze bij de eerste drie wasbeurten enkele centimeters kunnen krimpen. Daarom raden we aan een pak te kiezen dat minstens 5 tot 10 cm groter is dan de lichaamslengte van je kind. Als je kind bijvoorbeeld 133 cm meet, kies dan een judopak van 140 cm.
gebruik
Traditionele snit, geschikt voor judo, jiujitsu en aikido. Judo is een vechtsport waarbij men de tegenstander vastgrijpt. De jonge judoka pakt zijn tegenstander vast bij zijn judopak en probeert hem op de grond te werpen en zo in bedwang te houden. Daarom moet een judopak erg sterk zijn en verstevigd op de delen die sterk op de proef worden gesteld.
Onderhoud
We raden aan het pak na elk gebruik te luchten. Door het pak regelmatig te wassen blijft het mooi wit. Was hem de eerste keren in koud water. Daarna nooit warmer dan op 30 °C. Drogen in de open lucht, mag niet in de droger.
De voordelen van judo
Judo is een zeer fysieke sport: kinderen geven alles van zichzelf op de training. Een complete sport: het doel is om het gewicht van je tegenstander te beheersen, en daarom gebruiken en ontwikkelen de kinderen al hun spieren. Deze sport is ook een psychologische training. Judo versoepelt lichaam en geest. Het woord “judo” betekent overigens: “de zachte weg”.

Users reviews

4.7 / 5 6 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  40-49
  24 November 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  super
  makkelijk te wassen. droigt snel

  Super site. Sneller levering. Ben heel tevreden.

 • Man
  30-39
  23 November 2016
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Kleine investering, veel plezier
  Goedkoop maar goed

  We gaan niet zagen: 9 euro voor een kinder-judogi is een peulschil: grofweg de helft van de prijs van een gekend merk zoals Matsuru of Adidas.
  Aangezien jonge kinderen geen nood hebben aan verstevigde judopakken zoals volwassenen doet dit goedkoop model perfect wat het moet doen. In onze judoclub trainen de meeste kinderen tussen 4 en 8 met deze pakjes zonder dat ze zichtbare slijtage vertonen. 5 sterren!

 • Vrouw
  30-39
  08 November 2016
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  ideaal om te starten

  past perfect

NAAR BOVEN