Judopak Hirosaki 400 voor volwassenen
29,95 €*

Reviews on

Judopak Hirosaki 400 voor volwassenen

4.2 / 5 13 Reacties
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    40-49
    07 October 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Hirosaki 400 judopak
    Een goed judopak. Geen negatieve punten aanwezig.

    Het judopak voldeed geheel aan de productomschrijving. Ik heb me gehouden aan het advies over de maatvoering en dat heeft goed uitgepakt. Het judopak is op het tijdstip geleverd dat werd aangegeven. Kortom een tevreden klant.

  • Man
    Jonger dan 20
    26 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    judopak
    het pak zit goed,kan er goed in trainen nvt

    geen

  • 11 March 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    fatsoenlijk pak voor deze prijs
    broek lekker lang broek niet volledig met elastiek

    geen storende naad op rug of schouders, dus rolt lekker.
    het pak is wel van dikke katoen. wel zacht, maar maakt het wel warm. geen zomer-pak, vind ik.
    De broek is lekker lang maar je staat er niet op.
    Helaas is de broek niet compleet met elastiek zoals mijn ander pak van matsuro, maar is met elastiek aan de zijkanten en dan nog een trekkoord van katoen. dat was even wennen.

  • Man
    50-59
    31 December 2015
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    degelijk trannings pak
    de prijs krimpt

    ik heb er bij decathlon gekocht voor mij en de kleinkinderen vond het degelijke pakken aan een lage prijs

    Antwoord van het merk :

    geachte,
    Bedankt voor de feedback.
    Door de materialen die gebruikt moeten worden voor stevigheid en optimaal te zijn voor judo te doen, krimpen deze altijd bij het wassen. Het is dan ook aangeraden altijd een maatje groter te nemen dan juist gepast.
    Het is ook aangewezen deze met de hand te wassen.


    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    40-49
    04 August 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Judogi HIROSAKI 400
    is van zeer goede kwaliteit geen

    zeker aan te raden voor als je begint met deze sport

  • Vrouw
    12 July 2015
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooie prijs kwaliteit
    Goeie kwaliteit

    Goeie maten

  • Vrouw
    40-49
    20 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Mooi pak. Krimpt wel.
    Stevigheid. Krimpt, geen band erbij.

    Mooi stevig pak. Geen band erbij. Krimpt wel, dus koop een grotere maat. Ik ben 1m75 en ik heb 1m80 gekocht. De broek na wassen op 40 graden minibar is nu te kort, waardoor de knieën met traptechnieken minder ruim zitten en de soepele beweging lastiger gaat. Kies dus een langere maat die je eventueel iets kan innemen.

  • 18 March 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed produkt
    prijs/kwaliteit geen

    goed

  • 24 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goede kwaliteit
    sterke stof niets

    goede prijs kwaliteit

  • 17 December 2013
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer goed
    stevig, comfotabel geen

    Meerede kleuren zou handig zijn

NAAR BOVEN