Hoodie S500 voor peuter- en kleutergym grijs/roze

Ref.
8490511
Users reviews
4.43 / 5 7 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Eindelijk een technische hoodie op maat van gymnasten in de dop! Zacht, ademend, in een fraai design en licht, ideaal om je kind warm te houden wanneer dat nodig is!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Ademend vermogen
In katoen en polyester, voert warmte en vocht af zodat je kind droog blijft.
Rekbaar
Rekbaar om gemakkelijk aan te trekken en ongehinderd te bewegen!
Warmte
Licht en lekker warm dankzij de kap.
Zachtheid
Uiterst comfortabel door de donzig zachte binnenkant.

DE KENMERKEN

Maten
van 12 maanden tot 6 jaar
Kleuren
grijs
Samenstelling
Hoofdstof : 91.0% Polyester, Hoofdstof : 9.0% Elastaan Inzetstuk : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Warm
Door de oefeningen tijdens de peuter- en kleutergym krijgt je kind het al snel warm, maar hij mag het beslist niet koud hebben tijdens de opwarming of te snel afkoelen na de sessie! Deze lichte hoodie biedt je kind warmte wanneer hij dat nodig heeft. Met capuchon, zodat je na de les zijn bezwete hoofdje kunt beschermen tegen koude tocht!
Zelfstandigheid
Rekbaar en met aangepaste sluiting, zodat de hoodie je kind zelfstandig maakt: dit kledingstuk kan hij al heel snel helemaal alleen aantrekken! Geen paniek: bovenaan de sluiting is plaats om de rits veilig op te bergen, dus geen risico op bekneld raken! Slim: dicht bij de linkerpols zit een zakje waar een zakdoek in past, zodat je kleine rakker de neus kan snuiten als een volwassene, als dat nodig zou zijn tijdens de sessie.
Stijl
De hoodie voor kinderen staat heel leuk dankzij de rekbare stof en kap en is heerlijk licht. Een hoodie die elke ouder graag zelf zou dragen mocht dat kunnen! Onze ontwerpers bedachten een technisch kledingstuk, aangepast aan de relatief intensieve activiteit die peuter- en kleutergym is, zonder daarom het esthetisch aspect uit het oog te verliezen. Het resultaat mag er zijn: deze getailleerde hoodie ziet er prachtig uit. Je kind zal hem ongetwijfeld met plezier dragen!
Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- en kleutergym?
Bij Domyos vind je alles om je kleintje comfortabel te laten sporten: T-shirt, broek of legging, eventueel een vestje dat hij kan uittrekken als hij het warm krijgt! Doel is dat het kind niet wordt gehinderd in zijn bewegingen, dat hij zich comfortabel voelt en niet de hele tijd aan zijn broek of T-shirt moeten sjorren. Afhankelijk van het sportief niveau is de kleding meer of minder technisch ... Nog een paar goede sportschoentjes en je kleintje is er helemaal klaar voor!
Peuter- en kleutergym
Ken je peuter- en kleutergym? Dit is een leuke activiteit voor kleintjes vanaf een jaar tot de leeftijd van 6 jaar waarbij ze zich kunnen uitleven op een parcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal: tunnels, balken, zachte matten, trampoline... Hierop kunnen de kinderen klauteren, springen, hun evenwicht leren bewaren en zo hun motoriek verbeteren. Die sympathieke sport, waar plezier voorop staat, wordt beoefend in een club of ook gewoon thuis, binnen zowel als buiten.
De voordelen van peuter- en kleutergym
Doet je kind aan peuter- of kleutergym? Dit mag er dan wel uitzien als gewoon wat spelen, maar wist je dat die activiteit de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert? Door de verschillende activiteiten en nieuwe sensaties leert je kleintje zijn evenwicht bewaren, ontwikkelt hij zijn motoriek en coördinatie en leert hij heel eenvoudig begrijpen welke mogelijkheden zijn lichaam allemaal biedt! Een goede manier om zijn zelfvertrouwen te stimuleren.
 • 21 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Bon produit bonne qualité…

  Bon produit bonne qualité et esthétiquement chouette

 • 30 juni 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Très pratique en plus…

  Très pratique en plus d'être joli

 • 02 februari 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  bonne qualité, le top...

  bonne qualité, le top en rapport qualité prix

 • 03 maart 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Ras…

  Ras

NAAR BOVEN