Hometrainer VM 130

Ref.
8289194
Pluspunt van het artikel
De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen met sporten en in conditie te blijven! 4 functies om je training op te volgen.
89,99 €79,99 €*
Prijs geldig van 04/02/2017 tot einde voorraad
waarvan eco-bijdrage
0,40 €
Vlotheid trapbeweging
Trappen zonder schokken is comfortabeler voor de gewrichten (vliegwiel 3 kg).
Coaching
Console met 4 functies (verbrande calorieën, afstand, tijd, snelheid).

DE KENMERKEN

Gebruik
occasioneel, 3 uur/week
Vliegwiel
3 kg
Doelstelling:
het onderhouden van je conditie
Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Gerecycleerd polyamide ( PA6)
Ontworpen voor
wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik: 3u per week).
Garantie
5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com.

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afm. artikel L87 x B48 x H121 cm Gewicht artikel 20 kg Afm. verpakking L73 x B25 x H55 cm Totaalgewicht 24 kg
De voordelen van een hometrainer
Een complete activiteit om: - je UITHOUDINGSVERMOGEN te vergroten - je hele lichaam STRAKKER te maken Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig en matig intensief te beoefenen (licht transpireren, je moet intussen nog kunnen praten): 22 min./dag Om af te vallen en in het bijzonder om vetmassa te verminderen, raadt de WHO aan om deze activiteit ook regelmatig en matig intensief te beoefenen, maar dan wat langer: 44 min./dag
Vliegwiel en trapactie
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de hometrainer VM 130 omvat 4 functies: tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. Die functies helpen je je doelstellingen te behalen en je trainingen te meten.
Tips om je hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de fiets staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt.
Tips om de stabiliteit van je hometrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (tegels DF920). Deze schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer goed stabiel staat terwijl je fietst, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer wordt beschermd. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op staat.
Tips om je hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan, zo kan je hem gemakkelijk verplaatsen. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de hometrainer tegen te houden en druk op het stuur om het toestel op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats de hometrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.

Tips

  • FITNESS

    Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

    (5)
NAAR BOVEN