99,99 €*

Reviews on

Hometrainer Essential

4.29 / 5 14 Reacties
12 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    11 april 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    BEN ZEER TEVREDEN

    ZEER TEVREDEN

  • Man
    60 of ouder
    09 april 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    zeer goed

    zeer goed

  • Vrouw
    60 of ouder
    20 maart 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    is goed maar : zie opmerkingen

    zadel te hard - pedalen missen bevestigingsriempjes

    Antwoord van het merk :

    geachte,
    Indien gewenst verkopen we ook zadelhoesjes met gel om het zit comfort te verbeteren (code: 8248756 ).
    https://nl.decathlon.be/domyos-zadelhoes-id_8248756.html
    Bij ons eerste model hebben we inderdaad geen riempjes. Vanaf het 2de model is dit wel aanwezig.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    23 november 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Super kwaliteit prijs!!!

    Ik wil terug wat meer sport doen en probeer dit toestel 3 tot 4 keer per week te gebruiken. Het is een heel makkelijk toestel en heeft de basis functies die ik zocht: een leesbaar scherm met daarop de tijd, het aantal gefietste kilometers, de snelheid en een indicatie van verbrande caloriën. Een goeie investering met een klein budget. Hopelijk houdt hij het lang vol!

  • Vrouw
    30-39
    23 november 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Makkelijk te gebruiken en stil

    Makkelijk om te gebruiken en heel licht. Ik kan hem makkelijk in mijn living verplaatsen en natuurlijk super goedkoop.

  • Man
    50-59
    23 november 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    goeie prijs kwaliteit

    in deze prijsklasse vind je niet makkelijk een stabiele goed bruikbare hometrainer. Dit is er een.

  • Man
    50-59
    25 oktober 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Brol!

    Mijn bestelling werd niet geleverd zoals afgesproken. Hierover stuurde ik 2 mails aan Decathlon. Men deed niet eens de moeite om te antwoorden. En nu, meer dan een maand later vraagt men mijn mening via een standaardmail. Decathlon? Nooit meer!
    Zoals ik voorspelde uiteraard geen publicatie van mijn mening. Omdat "de dienst niet gebruikt is door de schrijver van de review"??? Indien u het zo wil, goed! Ik zal er nu eens werk van maken om mijn review zoveel mogelijk te publiceren waar hij wel aanvaard wordt! Schaam u! ps: indien u het echt over uw product wil hebben: het trekt op niks! Hoogte zadel kan niet deftig geregeld worden. Weerstand trappers veel te sterk, zelfs op 0, kan niet voldoende verminderd worden. Electronica slaat al tilt! Brol! Ja ik weet het, ik mag hem terug brengen. Nog eens heen en weer naar Brugge! Deze ganse miserie kost me meer dan de waarde van die rommel!

    Antwoord van het merk :

    Beste Luc,

    We willen u in eerste plaats bedanken voor uw feedback op onze hometrainer Essential. We stellen spijtig genoeg vast dat deze niet voldeed aan uw verwachtingen. Uw eerste review werd inderdaad niet gepubliceerd op onze website omdat het geen info over het product zelf bevatte maar over onze diensten, we hebben deze boodschap dan ook doorgegeven aan onze klantendienst die vervolgens contact met u heeft opgenomen.
    We hadden graag wat meer info gekregen over uw feedback aangezien wij dit zeker meenemen in de ontwikkeling en verbetering van onze producten. Wat bedoelt u net met 'de hoogte van het zadel kan niet geregeld worden', normaal gezien is deze hoogte makkelijk verstelbaar op 8 verschillende standen. De elektronica slaat tilt zegt u, bedoelt u hiermee dat display niet werkt (deze werkt op batterijen) of dat de gegevens niet kloppen? Als laatste heeft u het over de weerstand van de trappers, indien u dat wenst kunnen we een technieker langs sturen die dit probleem nakijkt, misschien is er een fout geslopen in de montage.
    Het product kan ook altijd kostenloos worden omgeruild.

    Onze excuses voor het ongemak, hopelijk bent u met dit antwoord verder geholpen.
    Sportieve groeten,
    Team Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    50-59
    27 september 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super pour commencer un sport

    Léger, maniable, ne prend pas de place... très contente

  • Vrouw
    60 of ouder
    24 augustus 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    avis sur vélo fixe

    bon article pour un premier prix

  • Man
    30-39
    06 mei 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Selle trop dur

    Matériel de qualité. Bon vélo en général. Point négatif : la selle est trop dure et pas confortable.

NAAR BOVEN