99,00 €*

Reviews on

Hometrainer Essential

4.31 / 5 213 Reacties
192 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn alle beoordelingen betrouwbaar.

  • Vrouw
    60 of ouder
    16 april 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    helemaal volgens de beschrijving , op tijd gelever

    UITSTEKENDE service, de bezorger heeft het tot aan de deur van het appartement gebracht, omdat het pakket te zwaar was voor mij. Met de glimlach , prima werkkracht , verdiend een dikke pluim.

  • Vrouw
    60 of ouder
    20 maart 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Home trainer Essentials 03 Domyos

    is zeker goed na operatie om spieren soepel te houden en verder om je in beweging te houden zeker in de winter ! ben blij met aankoop !

  • Man
    50-59
    20 maart 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Doet wat moet zonder toeters en bellen

    Eenvoudig toestel zonder moeilijke bediening, voor ons doet het wat moet. Jammer dat het stuur niet verstelbaar is want zit graag met rechte rug op de fiets en dat is niet mogelijk ( of je moet heeeel lange armen hebben )

  • Man
    60 of ouder
    08 maart 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    uitstekend

    geen

  • Vrouw
    60 of ouder
    08 maart 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Heel tevreden over het product prijs en kwaliteit

    Ik heb geen opmerkingen

  • Man
    60 of ouder
    14 februari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    goed maar enkel zitcomfort minder

    De hometrainer zelf is zeker zijn geld waard enkel de zadel laat een beetje de wensen over en hebben wij een overtrek met vulling daarvoor aangekocht

  • Man
    60 of ouder
    10 januari 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Hometrainer Essential

    eenvoudig en adequaat toestel (zonder toeters en bellen)

  • Vrouw
    60 of ouder
    15 mei 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ben er zo blij mee heb net kunsknie en met fietsen

    Het is aan teraden voor mensen met een beperking topi

  • Vrouw
    40-49
    05 april 2018
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Vélo appartement

    Rapport qualité prix super
    Je m en serts chaque jours
    Il est pratique et prend peux de place

  • Vrouw
    20-29
    25 oktober 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Merci Decathlon

    C'est un super vélo
    Facile à utiliser et Excellent écran numérique (affichage et bouton) et aussi le deplacer votre vélo trés bien.

NAAR BOVEN