Hometrainer Essential

Ref.
8364829
Users reviews
4.4 / 5 10 Reacties
Pluspunt van het artikel
De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen met sporten en voor een slanker figuur! 4 functies om je training op te volgen.
99,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 3 kg.
Coaching
Console met 4 functies (verbrande calorieën, afstand, tijd, snelheid).

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Polyamide
Ontworpen voor
wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmeting toestel L87 x B48 x H121 cm Gewicht toestel 20 kg Afm. verpakking L73 x B25 x H55 cm Totaalgewicht 24 kg
De voordelen van een hometrainer
Dit is een volledige training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je beenspieren strakker te maken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de hometrainer Essential omvat 4 functies: tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. Die functies helpen je je doelstellingen te behalen en meten je training.
Tips om de hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de fiets staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF 920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.

Users reviews

4.4 / 5 10 Reacties
9 gebruikers bevelen dit product aan
Favorable review more useful
That review has been deposited on this product version
Vrouw
20-29
23 November 2016
Gebruikt voor 2 tot 8 weken
Super kwaliteit prijs!!!
basis functies aanwezig voorlopig nog geen

Ik wil terug wat meer sport doen en probeer dit toestel 3 tot 4 keer per week te gebruiken. Het is een heel makkelijk toestel en heeft de basis functies die ik zocht: een leesbaar scherm met daarop de tijd, het aantal gefietste kilometers, de snelheid en een indicatie van verbrande caloriën. Een goeie investering met een klein budget. Hopelijk houdt hij het lang vol!

Critical review more useful
That review has been deposited on this product version
Geverifieerde review
Man
50-59
25 October 2016
Gebruikt voor 2 tot 8 weken
Brol!
Geen Zie hierboven

Mijn bestelling werd niet geleverd zoals afgesproken. Hierover stuurde ik 2 mails aan Decathlon. Men deed niet eens de moeite om te antwoorden. En nu, meer dan een maand later vraagt men mijn mening via een standaardmail. Decathlon? Nooit meer!
Zoals ik voorspelde uiteraard geen publicatie van mijn mening. Omdat "de dienst niet gebruikt is door de schrijver van de review"??? Indien u het zo wil, goed! Ik zal er nu eens werk van maken om mijn review zoveel mogelijk te publiceren waar hij wel aanvaard wordt! Schaam u! ps: indien u het echt over uw product wil hebben: het trekt op niks! Hoogte zadel kan niet deftig geregeld worden. Weerstand trappers veel te sterk, zelfs op 0, kan niet voldoende verminderd worden. Electronica slaat al tilt! Brol! Ja ik weet het, ik mag hem terug brengen. Nog eens heen en weer naar Brugge! Deze ganse miserie kost me meer dan de waarde van die rommel!

Antwoord van het merk :

Beste Luc,

We willen u in eerste plaats bedanken voor uw feedback op onze hometrainer Essential. We stellen spijtig genoeg vast dat deze niet voldeed aan uw verwachtingen. Uw eerste review werd inderdaad niet gepubliceerd op onze website omdat het geen info over het product zelf bevatte maar over onze diensten, we hebben deze boodschap dan ook doorgegeven aan onze klantendienst die vervolgens contact met u heeft opgenomen.
We hadden graag wat meer info gekregen over uw feedback aangezien wij dit zeker meenemen in de ontwikkeling en verbetering van onze producten.  Wat bedoelt u net met 'de hoogte van het zadel kan niet geregeld worden', normaal gezien is deze hoogte makkelijk verstelbaar op 8 verschillende standen. De elektronica slaat tilt zegt u, bedoelt u hiermee dat display niet werkt (deze werkt op batterijen) of dat de gegevens niet kloppen? Als laatste heeft u het over de weerstand van de trappers, indien u dat wenst kunnen we een technieker langs sturen die dit probleem nakijkt, misschien is er een fout geslopen in de montage. 
Het product kan ook altijd kostenloos worden omgeruild. 

Onze excuses voor het ongemak, hopelijk bent u met dit antwoord verder geholpen.
Sportieve groeten,
Team Domyos DECATHLON

 • Vrouw
  50-59
  11 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  BEN ZEER TEVREDEN

  ZEER TEVREDEN

 • Man
  50-59
  10 April 2017
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Home training fiets

  Een goedkope en simpele home training fiets voldoet hetzelfde als een duurdere fiets

 • Man
  60 of ouder
  09 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  zeer goed

  zeer goed

NAAR BOVEN