Hometrainer E Seat, compatibel met de app E Connected*

Ref.
8372431
Pluspunt van het artikel
Deze zitfiets is ideaal om veilig in conditie te blijven, gewicht te verliezen of terug in vorm te geraken. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.
349,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.
Zitcomfort
Zittende houding. Ergonomische stoel in ademend materiaal voor optimaal comfort.
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Polyamide
Ontworpen voor
wie in vorm wil blijven met een goede rughouding (regelmatig gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmetingen toestel L 163 x B 68 x H 110 cm; gewicht toestel 36 kg. Afmetingen verpakking L 102 x B 28,5 x H 86 cm; totaalgewicht 42 kg.
De voordelen van een zitfiets
Dit is een volledige training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je beenspieren strakker te maken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de zitfiets biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
* De app "E Connected"
Dankzij de app E Connected, gekoppeld aan je hometrainer E Seat, heb je toegang tot eenvoudige en doeltreffende trainingsschema's. Elk schema werd opgesteld met een bepaald streefdoel voor ogen en is aangepast aan je conditiepeil. Deze app is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees, Pools, Duits en Portugees. De app met inhoud is volledig gratis.
Meet je hartslag
De E Seat wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips voor een optimale afstelling
Je kunt voor elke lichaamslengte de positie van de stoel regelen.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF 920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Ga hiervoor eerst achter de hometrainer staan. Gebruik de handgreep achter het zitje om het toestel op zijn wieltjes te laten kantelen. Verplaats de hometrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.
NAAR BOVEN