Hometrainer E Fold, compatibel met de app E Connected*

Ref.
8377563
Users reviews
1 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Ideaal voor kleine ruimtes! Deze hometrainer neemt opgevouwen maar half zo veel plaats in. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.
299,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.
Compactheid
Neemt opgevouwen maar half zoveel plaats in.
Draagcomfort
Hoek van het stuur verstelbaar om met rechte rug of voorovergebogen te zitten.
Wendbaarheid
Wieltjes aan de poten om de hometrainer gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
Stevigheid
Max. gewicht gebruiker: 110 kg.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal pet : 100.0% Polyamide
Tests
De wieltjes hebben een gepatenteerd multidirectioneel verplaatsingssysteem: "Domyos Carry Balls". Ze werden getest op 5 verschillende vloerbekledingen: parket, betonplaat, tapijt, pvc en tegels. Je verplaatst de hometrainer gemakkelijk en zonder moeite.
Ontworpen voor
wie meer uithoudingsvermogen wil en betere prestaties wil neerzetten (regelmatig gebruik)
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 110 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Toestel opgevouwen L 53 x B 47 x H 103 cm; toestel uitgeklapt L 110 x B 47 x H 138 cm; gewicht toestel 29 kg; afmetingen verpakking L 100,8 x B 24,5 x H 58,5 cm; totaalgewicht 32 kg.
De voordelen van een hometrainer
Dit is een volledige training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je beenspieren strakker te maken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de hometrainer E Fold biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
* De app "E Connected"
Dankzij de app E Connected, gekoppeld aan je hometrainer E Fold, heb je toegang tot eenvoudige en doeltreffende trainingsschema's. Elk schema werd opgesteld met een bepaald streefdoel voor ogen en is aangepast aan je conditiepeil. Deze app is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees, Pools, Duits en Portugees. De app met inhoud is volledig gratis.
Meet je hartslag
De E Fold wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de fiets staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Ook de hoek van het stuur kan worden ingesteld: - plaats het stuur dichtbij om te kunnen trappen met een rechte rug. - plaats het stuur iets verder weg voor een sportievere, krachtigere houding. Span de voetriempjes stevig aan zodat je voet goed vastzit.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
De E Fold heeft 2 hoogteregelaars op de staander, elk met een tekening van een stand: op "opengeklapte fiets" staat het toestel stabieler tijdens het trappen. op "opgeklapte fiets" kun je het gemakkelijker verplaatsen. Voor een optimaal comfort raden we aan om je fiets op speciale vloertegels te zetten (zoals de DF920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft.
Tips om de hometrainer op te vouwen
1/ Ga achter de hometrainer staan. 2/ Plaats een hand onder het zadel om het naar je toe te trekken. 3/ Plaats een voet tegen de achterste poot van de fiets en druk hier lichtjes op. 4/ Dit maakt het mechanisme vrij van de Easy Push-drukknop aan de rechterkant van de fiets: druk erop! 5/ Wanneer de knop ingedrukt is, trek je de fiets naar je toe om hem dicht te vouwen.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De Domyos E Fold is ontworpen om gemakkelijk verplaatst te worden met een rechte rug. Verplaats je hometrainer terwijl je hem vasthoudt aan het stuur of zadel. Dankzij het gepatenteerde Carry Balls-systeem van Domyos kun je de hometrainer in elke richting verplaatsen. Om je hometrainer gemakkelijk te verplaatsen op een dik tapijt, neem je hem vast aan de zadelbuis of de stuurbuis. In dit geval is het gemakkelijker om de hometrainer te trekken dan te duwen.

Users reviews

 • Vrouw
  30-39
  19 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Ontevreden
  Slechte dienst na verkoop

  Toestel stuk en is nu al meer dan 10 dagen vooraleer deze zou gemaakt worden, stukken zijn zogezegd besteld

NAAR BOVEN