Hometrainer E Energy, compatibel met de app "E Connected*"

Ref.
8359854
Users reviews
4.4 / 5 10 Reacties
Pluspunt van het artikel
Ideaal voor sporters, met deze hometrainer haal je je streefdoel: meer uithoudingsvermogen, sterkere spieren... Met de app "E CONNECTED*" heb je een persoonlijke coach in huis.
369,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 8 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.
Zitcomfort
Comfortabele houding met rechte rug of sportief dankzij de onderarmsteunen.
Gemakkelijk te verplaatsen
Wieltjes vooraan het onderstel.
Stevigheid
Max. gewicht gebruiker: 150 kg

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polyurethaan
Tests
Het zadel van deze hometrainer werd getest en geselecteerd door ons gebruikerspanel.
Ontworpen voor
het verbeteren van je lichamelijke conditie en prestaties (intensief gebruik: 7 tot 10 uur per week).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 150 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afm. toestel L102 x B63 x H152 cm Gewicht toestel 45 kg Afm. verpakking L108,5 x B36,5 x H63,5 cm Totaalgewicht 51 kg
De voordelen van een hometrainer
Fietsen op een hometrainer is een complete activiteit die: - je UITHOUDINGSVERMOGEN vergroot - je benen STRAKKER maakt Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig en matig intensief te beoefenen (licht transpireren, je moet intussen nog kunnen praten): 22 min./dag Om af te vallen en in het bijzonder om vetmassa te verminderen, raadt de WHO aan om deze activiteit ook regelmatig en matig intensief te beoefenen, maar dan wat langer: 44 min./dag
Vliegwiel en trapactie
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het vliegwiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint. De hometrainer E ENERGY is ons topartikel uit het assortiment van Domyos, met een vliegwiel van 8 kg.
App "E CONNECTED"
Met de app E CONNECTED, gekoppeld aan je loopband E ENERGY, krijg je toegang tot eenvoudige en doeltreffende trainingsschema's. Elk schema stemt overeen met een bepaalde doelstelling en pas zich aan jouw lichaamsconditie aan. De app is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees, Pools, Duits en Portugees. De app en inhoud ervan zijn volledig gratis.
Display
Het display van de hometrainer E Energy heeft: - 6 functies: verbrande calorieën, afgelegde afstand, trainingstijd, snelheid en hartslag via de meegeleverde hartslagband en RPM. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
Meet je hartslag
De hometrainer E ENERGY wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op het display van de console.
Tips om je hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de hometrainer staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Wanneer je op de hometrainer zit en je handen op het stuur legt, is je rug mooi recht. Wanneer je liever een sportievere houding aanneemt, met de onderarmen rustend op het stuur, heb je echter meer trapkracht.
Tips om de stabiliteit van je hometrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer goed stabiel staat terwijl je fietst, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer wordt beschermd. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op staat.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan, zo kan je hem gemakkelijk verplaatsen. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de hometrainer tegen te houden en druk op het stuur om de hometrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats de crosstrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.

Users reviews

4.4 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan
 • Man
  60 of ouder
  19 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Uitstekend !

  Toestel werd correct volgens planning geleverd. Enkel bij het uitpakken had ik eventjes hulp nodig (voor het zwaarste stuk), maar de montage kon ik vlot in mijn eentje afwerken, dankzij de voldoende duidelijke handleiding en het meegeleverde gereedschap.
  Toestel kan gemakkelijk op mijn maat ingesteld worden (ik meet 1m94), heeft een duidelijk display, en is heel comfortabel in gebruik.
  Uitstekende aankoop dus !

 • Man
  50-59
  13 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Hometrainer E Energy, compatibel met de app "E con

  Het is een gemakkelijk te bedienen apparaat, wat zonder veel moeilijkheden kon geïnstalleerd worden. De uitleg in het bij behorende boekje is duidelijk en over zicht baar. Wordt sinds de aankoop dagelijks gebruikt door mijn partner en mezelf.

 • Man
  60 of ouder
  03 April 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  hometrainer Domyos

  Zadel te hard pijn na 30 minuten max
  APP kan niet volledig gedownload worden, interventie van Domyos in het Engels, stuurde hen foto's van probleem. Daarna ontving ik geen reactie meer.
  Het toestel op zichzelf is een goed product (behalve het zadel).

Tips

 • FITNESS CARDIO
  conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

  Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

  (2)
 • FITNESS CARDIO

  Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

  (6)
NAAR BOVEN