Hometrainer E Energy, compatibel met de app "E Connected*"

Ref.
8359854
Users reviews
4.3 / 5 7 Reacties
Pluspunt van het artikel
Ideaal voor sporters, met deze hometrainer haal je je streefdoel: meer uithoudingsvermogen, sterkere spieren... Met de app "E CONNECTED*" heb je een persoonlijke coach in huis.
369,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 8 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.
Zitcomfort
Comfortabel met rechte rug of sportief leunend op de armsteunen.
Gemakkelijk te verplaatsen
Wieltjes vooraan.
Stevigheid
Max. gewicht gebruiker: 150 kg.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polyurethaan
Tests
Het zadel van deze hometrainer werd getest en geselecteerd door ons gebruikerspanel.
Ontworpen voor
het verbeteren van je lichamelijke conditie en prestaties (intensief gebruik: 7 tot 10 uur per week).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel en veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige omgeving laten staan, niet buiten opbergen.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 150 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmeting toestel L102 x B63 x H152 cm Gewicht toestel 45 kg Afm. verpakking L108,5 x B36,5 x H63,5 cm Totaalgewicht 51 kg
De voordelen van een hometrainer
Dit is een volledige training om: - je uithoudingsvermogen te vergroten, - je beenspieren strakker te maken. Om in conditie te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig te beoefenen, met matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint. De hometrainer E Energy is een toestel van superieure kwaliteit van Domyos, met een vliegwiel van 8 kg.
* De app "E Connected"
Dankzij de app E Connected, gekoppeld aan je hometrainer E Energy, heb je toegang tot eenvoudige en doeltreffende trainingsschema's. Elk schema werd opgesteld met een bepaald streefdoel voor ogen en is aangepast aan je conditiepeil. Deze app is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Chinees, Pools, Duits en Portugees. De app met inhoud is volledig gratis.
Console
De console van de hometrainer E ENERGY heeft: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
Meet je hartslag
De hometrainer E Energy wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de hometrainer goed af te stellen
Het is heel belangrijk dat je het zadel goed afstelt om te verzekeren dat je ongehinderd kunt trappen. Ga naast de hometrainer staan en pas het zadel zodanig aan dat het ter hoogte van je heupen komt. Wanneer je op de hometrainer gaat zitten met de handen op het stuur, houd je je recht altijd mooi recht. Wanneer je een sportievere houding aanneemt, met de onderarmen op het stuur, kun je harder trappen.
Tips om je hometrainer goed stabiel te zetten
Voor een optimaal comfort raden we aan om je hometrainer op speciale vloertegels te zetten (de DF920-tegels van Domyos bijvoorbeeld). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer intact blijft. De hometrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de hometrainer te verplaatsen
De hometrainer is uitgerust met wieltjes vooraan zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de hometrainer tegen te houden en druk op het stuur om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats de hometrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.

Users reviews

4.3 / 5 7 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
 • Vrouw
  40-49
  21 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  fijne fiets

  app werkt goed alleen bij die sessies krijg je niet alles te zien wat de oefeningen zijn

 • Man
  50-59
  15 February 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Geverifieerde review
  Domyos hometrainer

  Alles ok maar pedalen kunnen (veel) beter.

 • Vrouw
  40-49
  24 January 2017
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Hometrainer
  Goede stevige hometrainer De app en fiets werken niet goed valt alsmaar uit

  De app valt alsmaar uit met bleu tooth dus heel vervelend als je de test moet doen en bijna klaar bent fiets nu 1 dag in huis en al 4 keer opnieuw poging gedaan en valt constant uit op het laatste !

Tips

 • FITNESS
  conseils-energy-exercice-velo-appartement-quel-programme-mincir

  Kan je afslanken op de hometrainer? Het antwoord is JA! Dit afslankprogramma voor de hometrainer, dat 8 weken duurt, is daar het perfecte bewijs van. Het zal je helpen om redelijk wat gewicht te verliezen (ongeveer 3 kg).

  (2)
 • FITNESS

  Heb je zojuist een hometrainer gekocht en vraag je je af hoe de hometrainer goed te gebruiken? Ontdek de weldadige effecten van dit apparaat en volg onze tips om met de oefeningen te beginnen.

  (6)
NAAR BOVEN