Herenvest YOGA+ grijs

Ref.
8352783
Pluspunt van het artikel
Dit warme en lichte vest YOGA+ beperkt afkoeling. Zachte en ademende stof. Perfect als tweede laag aan het begin van een sessie of tijdens de relaxatie.
24,99 €*
Bewegingsvrijheid
De rekbare stof volgt elke beweging van je lichaam, ongeacht de oefening.
Zweetafvoer
Technische stof die vocht absorbeert en een klam gevoel vermindert.

DE KENMERKEN

Maten
van XS tot XL
Samenstelling
Hoofdstof : 91.0% Polyester, 9.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
dynamische yoga (Ashtanga, Hot Yoga, ...).
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp van de yogakleding van Domyos
Het hele kledingassortiment is ontworpen om je het comfort te bieden dat essentieel is bij yoga. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je gym- of yogasessies een moment van rust en ontspanning kunnen zijn. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je houding of je ademhaling. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan yoga doen?
Yoga heeft zijn oorsprong in het oude India en is een discipline die lichaam en geest met elkaar in balans brengt. Als je regelmatig aan yoga doet, zal je je zowel geestelijk als lichamelijk goed voelen. Het lichaam wordt soepeler, sterker en veerkrachtiger. Daarbij voel je je zelfzekerder, rustiger en ontspannen.
Voor wie is dynamische yoga (Ashtanga, Hot Yoga, ...) geschikt?
Dynamische yoga is geschikt voor iedereen die al een andere sport beoefent die veel concentratie, lenigheid en uithoudingsvermogen vergt, zoals hardlopen, duiken, surfen of dansen. Yoga is zeer heilzaam in combinatie met andere activiteiten, je ziet ook steeds meer topsporters aan yoga doen om hun prestaties te verbeteren.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN