Herensweater met ronde hals voor krachttraining zwart

Ref.
8280133
Pluspunt van het artikel
De gemoltoneerde binnenzijde zorgt dat je voor tijdens en na een.krachttraining comfortabel warm blijft.
Warmte
De gemoltoneerde stof houdt lekker warm.

DE KENMERKEN

Kleur
zwart
Maten
van S tot XXXL
Samenstelling
58% polyester, 42% katoen.
Tests
Deze sweater werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat hij zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden op regelmatige basis uitgevoerd door een extern lab en zijn bedoeld om te garanderen dat onze kleding aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
kracht- en figuurtraining.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Een katoenen of synthetisch kledingstuk mag je wassen op 30° of max. 40°. Mag in de droger. Strijken op matige temperatuur. Lichte en donkere kleuren apart wassen. Wasgoed buiten aan de lijn drogen is beter voor het milieu, bespaart energie en zorgt ervoor dat je kleding langer meegaat.

Bijkomende informatie

Ontwerp van de Domyos-kleding voor krachttraining
Deze kledinglijn is ontworpen om je het beste compromis te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je krachttraining leuk blijft. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. De modellen zijn getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan krachttraining doen?
Het doel van krachttraining is het ontwikkelen van je spieren. Als je regelmatig en op een gezonde manier aan krachttraining doet, ontwikkel je een strakker lichaam. Krachttraining is geschikt voor iedereen, op elk niveau. Het grote voordeel van de sport is dat je het overal kunt doen, in een fitnesszaal, thuis of zelfs buiten, afhankelijk van de gekozen trainingsmethode.
NAAR BOVEN