Herenshort "Muscle Xtrem" voor krachttraining zwart

Ref.
8365671
Pluspunt van het artikel
Een bijzonder slijtvaste short. De speciale versteviging vooraan is aangebracht om bestand te zijn tegen de wrijving van de staven voor krachttraining!
14,99 €*
Schuurbestendig
Versteviging vooraan om beter bestand te zijn tegen slijtage door wrijving.
Zweetafvoer
De stof reguleert doeltreffend de transpiratie zodat je aangenaam droog blijft.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 88.0% Polyester, 12.0% Elastaan Voering : 85.0% Polyester, 15.0% Elastaan Koppelplaat : 90.0% Polyester, 10.0% Elastaan Elastische band : 65.0% Polyamide, 23.0% Elastaan, 12.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Deze tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
krachttraining en crosstraining op hoge intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp van de kleding voor krachttraining
De volledige kledinglijn is ontworpen om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan artikelen die ervoor zorgen dat je krachttraining leuk blijft. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Waarom aan krachttraining doen?
Het doel van krachttraining is om je lichaam in het algemeen te versterken en je spieren te ontwikkelen. Als je regelmatig en op een gezonde manier aan krachttraining doet, ontwikkel je een strakker lichaam. Krachttraining is geschikt voor iedereen, op elk niveau. Het grote voordeel van deze discipline is dat je ze overal kunt doen, in een fitnesszaal, thuis of zelfs buiten, afhankelijk van de gekozen trainingsmethode.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

NAAR BOVEN