Herenshort in biologisch katoen zachte yoga

Ref.
8404802
Users reviews
3.5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Soepele en zachte short in biologisch geteeld katoen. Brede elastiek aan de taille, om ongehinderd pranayama's te beoefenen.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
Ruime snit, bevat elastaan voor veel soepelheid. 2 zakken.
Ecodesign
Katoen uit biologische teelt, zonder kunstmeststoffen, pesticiden en ggo's.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Katoen, Hoofdstof : 8.0% Elastaan Elastische strook : 73.0% Polyamide, Elastische strook : 13.5% Polyester, Elastische strook : 13.5% Rubber
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom kiezen wij voor katoen uit biologische teelt?
Bij biologisch geteeld katoen worden geen chemische producten gebruikt. Biologische teeltmethoden zijn speciaal bedacht om de impact op het milieu te beperken. Ze behouden de biodiversiteit en vruchtbaarheid van de bodem en verminderen het risico op grondwaterverontreiniging.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/
Hoe ontwerpen wij onze artikelen?
Ons team bestaat uit 8 mensen: van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie. Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwerpen we (milieuvriendelijke) artikelen die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. Wij zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen, met respect voor het milieu.

Users reviews

 • Man
  50-59
  22 augustus 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  confortable

  roule un peu au niveau de la taille

 • 21 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Aankoop bevestigd
  Trop large j espérais…

  Trop large j espérais un produit plus serré aux cuisses

NAAR BOVEN