4,99 €*

Reviews on

Heren T-shirt voor gym en pilates slim fit wit

3.6 / 5 9 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    27 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    T-shirt slim Gym

    Goede kwaliteit stof, neemt goed het zweet op en voelt aangenaam aan !

  • Man
    12 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Stretchstof rolt uit zichzelf op!

    Twee shirts gekocht en beiden nu enkele keren gedragen en gewassen. Helaas heeft dit de pasvorm van de shirts weinig goeds gedaan. Op borsthoogte en in de lengte lijken ze iets gekrompen (ondanks wasvoorschrift!). Daar valt nog mee te leven, maar het vervelendste is de stof zelf! De shirts rollen uit zichzelf op?! Voor je het weet is het van onderen 4 keer omgevouwen en zit je met een soort van half naveltruitje te lopen. Je kunt doen wat je wilt, maar zodra je beweegt rolt het op als een rolmaat... Beide shirts hebben dit euvel en het is niet te corrigeren. Dikke afrader dus!

    Antwoord van het merk :

    Beste Freek,
    Bedankt voor je review over de Slim fit gym en pilates t-shirts.
    Wat vervelend dat ze niet aan je verwachtingen voldoen. Je mag de t-shirts terug brengen of ruil voor een ander exemplaar.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    Jonger dan 20
    13 February 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Vlekken

    Toen ik het shirt net kreeg was ik er heel blij mee. Het zat erg confortabel, maar na een keer wassen zag ik ineens overal donkere vlekken op het t shirt. Het zat verder nog goed maar de vlekken zijn heel duidelijk. Hebben meerdere dit of ben ik de enige?

  • Vrouw
    50-59
    04 February 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    goed

    goed

  • Man
    50-59
    29 December 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    OK
    top /

    /

  • Man
    30-39
    19 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Rare pasvorm.
    De prijs Pasvorm en kwaliteit

    Voor een slimfit shirt hangt hij erg los om mijn lichaam. Daarbij is hij veel te kort. Helemaal na 1x wassen

    Antwoord van het merk :

    Beste Niels,

    Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring over het Fitness shirt van Domyos.
    Wat jammer om te horen dat de pasvorm niet kan voldoen aan de verwachting.
    Het zou natuurlijk niet mogen gebeuren dat na 1x wassen volgens wasvoorschrift, dat het shirt enkele centimeters krimpt.
    Dit zal ik dan ook doorgeven aan Domyos.
    Ik wil je er graag op wijzen dat je het product terug kan brengen naar 1 van onze winkels en dat je dan je geld terug kan krijgen, of een andere maat kan meenemen.
    Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

    Mathijs Wiggers Online merchandiser DECATHLON

  • Vrouw
    20-29
    31 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    tshirt
    zweet opnemend

    Geen

  • Vrouw
    40-49
    30 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    leuk t shirt
    aangename stof

    T shirt voor mijn zoon, zachte stof , aangenaam dragen

  • Man
    40-49
    01 April 2016
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Fitness t-shirt topproduct!
    Lekkere stof, goed model. -

    Ik gebruik deze shirts in mijn vrije tijd, maar ook als een soort van hemd onder mijn overhemden als ik naar mijn werk ga. Ideaal shirt!

NAAR BOVEN