Halterset voor krachttraining 30 kg
69,99 €*

Reviews on

Halterset voor krachttraining 30 kg

3.5 / 5 8 Reacties
6 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    21 September 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    3-part bar has very bad screws fitting
    3-part bar has very bad screw fitting

    I purchased the item online and there was issue with the screw and the box was delivered broken. I reported the issue and was offered for the replacement. I did that from Decathlon Wavre (belgium). Thank you for your support. I was happy to bring the replaced item unless I tried to assemble the 3-part bar. It has so bad screws that it can't be fixed at all. It remains loose and weight can fall off. I have given 2 chances for the product but it remained bad. I'm going to return it now as I can not give 3rd chance. I hope you give good quality products to the customers.

    Antwoord van het merk :

    Hello,

    Thanks for your feedback and sorry that two times the product doesn't respond to the quality witch is needed. You can return your product to the store and get your monney back.
    We have a bar of 1,55m also in one piece. Maybe this is a sollution for you.
    We will be shure return your feedback to the product chefs so we can improve the quality for the future of our products.

    Sportieve groetjes,

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    40-49
    18 March 2016
    Gebruikt voor meer dan 1 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Gewichten komen los
    Gewichten makkelijk te vervangen Gewichten komen los

    Gevaarlijk want de schroeven komen tijdens de oefeningen los met risico dat de gewichten loskomen.

    Antwoord van het merk :

    De schroefklemmen zijn er juist om te verhinderen dat de gewichten plots van de bar zouden schuiven. Wat wel kan gebeuren is dat de schroefklemmen wat loskomen en hierdoor speling ontstaat bij de gewichten. Het is dan de bedoeling deze terug even aan te draaien voordat je de training opnieuw aanvangt.

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    20-29
    18 October 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Waar voor je geld

    Ging prima allemaal

  • Vrouw
    20-29
    07 June 2015
    Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Fijne halterset
    Mooie gewichten, goede prijs Klemmen zijn niet super

    De gewichten zien er mooi uit en zijn van goede kwaliteit. De schroeven voor de dumbbells moet je af en toe aandraaien na een setje omdat ze dan iets los zijn gekomen. Verder doen ze het prima. De klemmen die om de halter gaan, ben ik iets minder tevreden over. Ze komen niet helemaal tegen het gewicht aan, waardoor deze iets speling hebben, en zien er ook niet heel stevig uit. Maar tot nu toe doen ze nog wel wat ze moeten doen, dus al met al ben ik erg tevreden voor een dergelijk product voor deze prijs :-)

  • Man
    20-29
    23 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Erg tevreden
    Relatief goedkoop, uitbreidbaar, mooi afgewerkt. Koffer is vrij gammel, onhandig opbergen

    Het monteren en in gebruik nemen is erg simpel, constructie zit best stevig in elkaar (wel zo prettig) af en toe extra aandraaien en klaar voor gebruik. De set is mooi compleet, zelfs met halterstang, iets wat mij voor aankoop niet was opgevallen.

  • 24 April 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Goede set maar in minder goede staat
    Gewichten en staven zijn van redelijke kwaliteit Draagkoffer laat te wensen over

    Gewichten waren hier en daar beschadigd maar dat valt nog wel mee. Draagkoffer is niet naar gewenste kwaliteit, staven vallen er los uit. Het lag niet aan die ene koffer, ik ben de koffer gaan vervangen en de andere koffer was in een nog slechtere staat. Verder is het een mooie set.

  • 31 January 2014
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    zeer geschikt
    zeer handig om te oefenen en perfect opbergbaar. de sluitingen na de gewichten wat licht.

    zeer goedproduct en aan te bevelen om te kopen.

  • 14 September 2013
    That review has been deposited on this product version
    Halterset 30 kg
    goed hanteerbaar, Goedkoop, makkelijk te gebruiken klemmen wat minder goed te gebruiken

    -het product is zeer goed
    -gemakkelijk te hanteren
    -een mogelijke verbetering zou kunnen zijn om bij de lange staaf ook een schroefdraad en spanmoeren

NAAR BOVEN