Halterset spiertraining 50 kg
109,99 €*

Reviews on

Halterset spiertraining 50 kg

3.8 / 5 18 Reacties
13 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    40-49
    02 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Mooie set, behalve de coating valt van de gewichte
    Mooie set, voor een mooie prijs De coating valt van de gewichten

    Ik vind het een aardige set. Alleen de gewichten zijn zeer slecht gecoat. De coating valt gewoon van de gewichten.

    Antwoord van het merk :

    Beste Robbert,
    Bedankt voor je review over gewichtenset.
    Het is uiteraard niet de bedoeling dat de coating er af valt. Zou je zo vriendelijk willen zijn hier een paar foto's van te maken en deze aan ons door te sturen?
    Wij willen het product graag verbeteren en je hebt uiteraard garantie op dit product.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    16 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden
    Dat het product van zeer goei kwaliteit is Geen enkele

    Geen enkele tips.

  • Man
    40-49
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset 50 kg
    Snelle levering, mooi stevig set, handige koffer None

    .

  • Vrouw
    40-49
    30 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset - spier & krachttraining deluxe
    Vele halters,combinatiemogelijkheden,opbergsysteem Wieltjes onder koffer iets te klein/te licht

    De vele kleine halters maken het mogelijk vele gewichtscombinaties te vormen maar ook om de gewichten op verschillende onderdelen en gelijktijdig te gebruiken aan uw sportbench/toestel. De verpakking(koffer) blijft behouden als opbergsysteem, super handig! Prijs/kwaliteit is toppie. Ben zeer tevreden!

  • Vrouw
    30-39
    21 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos halterset 50 kg
    Goed materiaal Bij de box zaten er geen wieltjes onder.

    Geen wieltjes onder de opbergbox dus kan niet rollen.... Erg onhandig want 50 kg is zwaar om te tillen in de vorm van zo'n box.

  • Man
    30-39
    19 July 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Voor occasioneel gebruik...
    Stevige buizen Schroeven komen al los na vijf keer gewichtheffen.

    Ik heb de set nu vijf dagen. De schroeven komen, vooral bij de lange staaf zeer snel los. Reeds na vijf keer het gewicht boven je hoofd te heffen. Hoe vast je ze ook draait en zelfs als je aan iedere kant twee schroeven draait. Ook komen er zwarte schilfers van de gewichten af als ze over de grond rollen. Als ik geen oplossing vind voor het loskomen van de schroeven breng ik de set terug. De gewichten zijn ook iets te licht om progressie te maken. Misschien dat ze bij decathlon een oplossing hebben voor het loskomen van de schroeven?

    Antwoord van het merk :


    Beste Michaël,

    Bedankt voor je feedback.
    De schroeven zijn voorzien als veiligheid om de gewichten aan de staaf te houden. Wanneer de staaf mooi horizontaal gehouden wordt zullen deze schroeven niet loskomen. Daarentegen zijn ze wel ontworpen om makkelijk terug los te kunnen maken.
    De gietijzeren gewichten zijn goedkoper en kunnen wanneer ze in contact komen met harde oppervlakken inderdaad afschilferen.
    Indien je dat niet wenst is er altijd de mogelijkheid te kiezen voor onze rubberen gewichten.
    De kit 50 kg bestaat uit een bestaat uit 4x5kg 8x2kg & 4x0,5kg. Deze relatief lichte schijven zorgen ervoor dat je het gewicht telkens met een beperkte hoeveelheid kunt verzwaren. Op deze manier kan je makkelijk progressie maken. Het kan wel zijn dat voor een geoefende fitnesser 38 kg aan gewichten (+staaf) te licht is voor bepaalde oefeningen.
    Al onze gewichten zijn ook los verkrijgbaar en passen op deze set.
    Indien je echt een veel zwaarder wil gaan trainen, dan raadt ik je aan om te kiezen voor onze olympische gewichtenset. Deze bevat een dikkere (zwaardere staaf) & zwaardere spanmoeren die geen beweging toelaten.
    Dus indien dit product niet geheel aan je verwachtingen voldoet. Aarzel dan zeker niet om het te komen omruilen voor een geschikter alternatief.

    Sportieve groeten,

    Jens De Smul
    VDSP - Webmarketer - Belgium
    DOMYOS

  • Man
    20-29
    29 May 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Geen 50 KG
    Mooi verpakt Bedrogen

    je denkt dat je 50 KG aan gewichtenkrijg, maar uiteindelijk krijg je maar 38 KG aan gewichten aangezien ze het gewicht van de stangen er bijrekenen, dit is zeer misleidend voor de mensen die dit kopen

    Antwoord van het merk :

    Beste,
    Bedankt voor jouw review.
    Hierbij een woordje uitleg:
    Bij al onze gewichtenkits is het inderdaad zo dat de staven bij de schijven worden geteld om het totaalgewicht te bepalen.
    Bij specificaties staat er ook telkens de inhoud van elke kit vermeld op de website.
    In dit geval : Onderdelen set 50 kg
    - 2 staven (2x2 kg) - 1 staaf van 1,55 m (7,8 kg) - 6 spanmoeren (250 g per moer). - 4 schijven van 5 kg, - 8 schijven van 2 kg, - 4 schijven van 0,5 kg.
    Wat samen dus een kit van 50 kg betekend.
    Alvast onze excuses indien dit niet geheel duidelijk was.
    Indien deze kit niet is wat je er van verwacht had mag je deze zonder probleem komen omruilen in een van onze Decathlon winkels.
    Er is namelijk een omruilrecht van 365 dagen op onze producten.

    Sportieve groeten,
    Jens De Smul
    Webmarketeer - Belgium
    DOMYOS

  • Man
    40-49
    28 April 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset Domyos 50kg
    complete set voor beginners Dikte stang wijkt iets af van standaard.

    Gewichten en stangen zijn niet uitwisselbaar met andere gewichten en stangen. Als basisset dus perfect, maar groei je door, kun je er niets mee.

  • Man
    40-49
    06 February 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    prima
    solide, eenvoudig wieltjes koffer kwetsbaar

    voldoet an de verwachtingen

  • Man
    Jonger dan 20
    28 January 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    geweldige set
    degelijk materiaal niks

    Gewoon goed! Ik had al een halterset van 20kg, ik heb deze bijgekocht en ik ben er zeer tevreden over. Stevig materiaal!

NAAR BOVEN