99,99 €*

Reviews on

Halterset spiertraining 50 kg

4 / 5 23 Reacties
18 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    30-39
    12 March 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Prima voor het geld.

    Op het chroom wat ik al afligt,na het inelkaar draaien, rond de schroefverbinding in het midden van de lange en dat je die verbinding niet fatsoenlijk vast krijgt, misschien exemplarisch, een keurige set. Verder had ik liever een curlbar gezien inplaats van de lange rechte maar misschien ben ik de enige daarin.

  • Man
    50-59
    10 March 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    GOED EN DEGELIJK MATRIAAL MAKKELIJK GEBRUIK

    PLEZIER VOOR IN HUIS TE HEBBEN WE VOELEN HET AL

  • Man
    20-29
    18 January 2017
    Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
    That review has been deposited on this product version
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    Gewichten fijn in de hand, goed gewicht voor begin wieltjes onder doos stuk, coating van platen af

    Na het vervoeren van de doos met gewichten liep één van de wieltjes onder de doos al snel stuk. Een groot deel van de sets in de Amsterdam ArenA winkel hebben hetzelfde probleem. Het lijkt mij zaak de onderkant van de doos te verstevigen, zodat de doos kan worden hergebruikt.
    Daarnaast komt de coating van de platen eraf zetten. Dit vind ik niet een heel groot probleem, aangezien ik de gewichten op een zwarte mat heb liggen, maar het lijkt mij niet de bedoeling.
    Dit product is wel wat ik had verwacht voor de prijs die ik ervoor heb betaald, en de gewichten liggen goed in de hand. De moeren lopen soepel over het schroefdraad van de stangen en het totaalgewicht van de set is perfect voor beginners.

  • Man
    50-59
    01 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halter set
    Alles alleen de spindels lopen los bij het gebruik.

    Het doet aan mijn verwachting waar voor ik de set heb gekocht.

  • Man
    40-49
    21 December 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset
    Netjes afgewerkt Geen

    Mooi setje....alles netjes in een kist

  • Man
    40-49
    02 August 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Mooie set, behalve de coating valt van de gewichte
    Mooie set, voor een mooie prijs De coating valt van de gewichten

    Ik vind het een aardige set. Alleen de gewichten zijn zeer slecht gecoat. De coating valt gewoon van de gewichten.

    Antwoord van het merk :

    Beste Robbert,
    Bedankt voor je review over gewichtenset.
    Het is uiteraard niet de bedoeling dat de coating er af valt. Zou je zo vriendelijk willen zijn hier een paar foto's van te maken en deze aan ons door te sturen?
    Wij willen het product graag verbeteren en je hebt uiteraard garantie op dit product.
    Mochten er verder nog vragen zijn hoor ik dat graag.
    Met sportieve groet,
    Sanne Rep Online merchandiser DECATHLON

  • Man
    20-29
    16 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Tevreden
    Dat het product van zeer goei kwaliteit is Geen enkele

    Geen enkele tips.

  • Man
    40-49
    20 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset 50 kg
    Snelle levering, mooi stevig set, handige koffer None

    .

  • Vrouw
    40-49
    30 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset - spier & krachttraining deluxe
    Vele halters,combinatiemogelijkheden,opbergsysteem Wieltjes onder koffer iets te klein/te licht

    De vele kleine halters maken het mogelijk vele gewichtscombinaties te vormen maar ook om de gewichten op verschillende onderdelen en gelijktijdig te gebruiken aan uw sportbench/toestel. De verpakking(koffer) blijft behouden als opbergsysteem, super handig! Prijs/kwaliteit is toppie. Ben zeer tevreden!

  • Vrouw
    30-39
    21 May 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Domyos halterset 50 kg
    Goed materiaal Bij de box zaten er geen wieltjes onder.

    Geen wieltjes onder de opbergbox dus kan niet rollen.... Erg onhandig want 50 kg is zwaar om te tillen in de vorm van zo'n box.

NAAR BOVEN