Halterset voor krachttraining 20 kg
49,99 €*

Reviews on

Halterset krachttraining 20 kg

4.1 / 5 16 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan
  • Vrouw
    50-59
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    halterset 20 kg
    handig opbergen, stevig, mooi materiaal nog niet gevonden

    ideaal en bruikbaar voor verschillende oefeningen, praktisch omdat steeds een voor dat moment geschikt gewicht bevestigd kan worden of juist alleen de halterstang te gebruiken.

  • 40-49
    29 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset
    Perfecte levering aan huis De verf coating stink chemische niet fijn

    Prima Halters schroeven goed aandraaien deze trillen los bij training

  • Man
    20-29
    25 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende keus
    Mooie afwerking, zeer degelijke kwaliteit slechte koffer

    Prima product...perfect voor thuis training

  • Vrouw
    40-49
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Volledig setje
    Praktische opberging

    Prima compleet setje.
    Practictische opberging.

  • Man
    20-29
    16 June 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede Halterset
    Gewoon goed De gewichten komen soms los

    Is er online ergens het boekje dat bij deze halterset hoort te vinden? Ik ben het mijne kwijt

    Antwoord van het merk :

    Geachte, Via de site www.domyos.be kan je klikken op Domyos E coach. Hier kan je dan Free exercises vinden. Als je naar de halter oefeningen gaat (gekleurde halters) kan je deze oefeningen ook gebruiken voor je set van 20kg. Via deze optie vind je ook nog meer oefeningen met andere materialen indien gewenst. link: http://videos.domyos.nl/exos/Halteres Ik hoop je hiermee geholpen te hebben om je set goed te kunnen gebruiken.

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    40-49
    28 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Is gewoon goed

    Weinig over te vertellen , zijn gewoon stukken ijzer die niet kapot kunnen. Prima kwaliteit

  • Man
    08 October 2015
    That review has been deposited on this product version
    Tevreden

    Gebruik nu ruim een half jaar deze dumbells en ben er erg content mee. Heb ondertussen welke extra schijven gekocht.
    Nu staat er ergens dat je maximaal 20KG per dumbell kan gebruiken? Is dit ook daadwerkelijk zo?
    Zo niet zijn er dumbells die wel meer dan 20KG kunnen hebben?

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    03 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Levering
    Kapotte koffer door levering

    Op de set heb ik niets aan te merken. Ik zou enkel aanraden dit product niet online te bestellen en te laten leveren. De doos was volledig ingedeukt en gescheurd en het koffertje waar de halters inzitten is stuk. Een van de sluitingen is afgebroken en de hoeken zijn volledig gebarsten en vervormd waardoor het koffertje niet meer sluit.

  • Man
    Jonger dan 20
    09 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halters goed product
    Stevig, handig, gemakkelijk Kleur gaat eraf

    Het is een zeer goed product, zeker een aanrader vooral voor beginners. Het enige nadeel is dat de schijven verkleuren, het zwart gaat eraf waardoor de schijf zilver wordt. In het algemeen geen problemen en zeer makkelijk te gebruiken en in elkaar te steken.

  • Vrouw
    30-39
    05 July 2015
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Prima beginnersset
    Kleine diameter, ideaal voor vrouwen handen Kleine diameter, geen standaard maat

    Ideaal om mee te beginnen. Wat ons erg tegenviel was dat door de kleine diameter de schijven niet op elders gekochte stangen of krachtstations passen. De standaard maat is 30-31 of 55. Houd hier dus rekening mee als je de schijven voor meer doeleinden wilt gebruiken!

NAAR BOVEN