39,99 €*

Reviews on

Halterset krachttraining 20 kg

4.1 / 5 18 Reacties
17 gebruikers bevelen dit product aan
  • Man
    50-59
    19 February 2017
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    goede set

    stevige halters goed grip mooi verpakt
    sluitingen goed
    tip koop samen met de set 4schijfjes van 0,5kg erbij zo kan je de halters verzwaren in stappen van 1kg in plaats van 2kg
    1kg kan het verschil maken bij sommige oefeningen

  • Man
    40-49
    18 January 2017
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    kleine verbeter puntjes

    2 dingen die kunnen gaan irriteren. 1 de halter stangen vallen uit het deksel als je de koffer dicht probeert te doen. Hiernaast valt op dat je zeer regelmatig de gewichten weer vast moet draaien omdat deze uit zichzelf los gaan zitten. Verder prima setje.

  • Vrouw
    50-59
    25 July 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    halterset 20 kg
    handig opbergen, stevig, mooi materiaal nog niet gevonden

    ideaal en bruikbaar voor verschillende oefeningen, praktisch omdat steeds een voor dat moment geschikt gewicht bevestigd kan worden of juist alleen de halterstang te gebruiken.

  • 40-49
    29 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Halterset
    Perfecte levering aan huis De verf coating stink chemische niet fijn

    Prima Halters schroeven goed aandraaien deze trillen los bij training

  • Man
    20-29
    25 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Uitstekende keus
    Mooie afwerking, zeer degelijke kwaliteit slechte koffer

    Prima product...perfect voor thuis training

  • Vrouw
    40-49
    24 June 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Volledig setje
    Praktische opberging

    Prima compleet setje.
    Practictische opberging.

  • Man
    20-29
    16 June 2016
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Goede Halterset
    Gewoon goed De gewichten komen soms los

    Is er online ergens het boekje dat bij deze halterset hoort te vinden? Ik ben het mijne kwijt

    Antwoord van het merk :

    Geachte, Via de site www.domyos.be kan je klikken op Domyos E coach. Hier kan je dan Free exercises vinden. Als je naar de halter oefeningen gaat (gekleurde halters) kan je deze oefeningen ook gebruiken voor je set van 20kg. Via deze optie vind je ook nog meer oefeningen met andere materialen indien gewenst. link: http://videos.domyos.nl/exos/Halteres Ik hoop je hiermee geholpen te hebben om je set goed te kunnen gebruiken.

    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Man
    40-49
    28 January 2016
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Geverifieerde review
    Is gewoon goed

    Weinig over te vertellen , zijn gewoon stukken ijzer die niet kapot kunnen. Prima kwaliteit

  • Man
    08 October 2015
    That review has been deposited on this product version
    Tevreden

    Gebruik nu ruim een half jaar deze dumbells en ben er erg content mee. Heb ondertussen welke extra schijven gekocht.
    Nu staat er ergens dat je maximaal 20KG per dumbell kan gebruiken? Is dit ook daadwerkelijk zo?
    Zo niet zijn er dumbells die wel meer dan 20KG kunnen hebben?

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    03 August 2015
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Levering
    Kapotte koffer door levering

    Op de set heb ik niets aan te merken. Ik zou enkel aanraden dit product niet online te bestellen en te laten leveren. De doos was volledig ingedeukt en gescheurd en het koffertje waar de halters inzitten is stuk. Een van de sluitingen is afgebroken en de hoeken zijn volledig gebarsten en vervormd waardoor het koffertje niet meer sluit.

NAAR BOVEN